Helt vanvittige Fødselsdags tilbud

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Bemærk: Begrænsede antal af varerne - Slå til før resten af feltet!

BUTIKKEN FYLDER 1 ÅR!

Det er vores fødselsdag! Og det skal fejres med ekstra gode fødselsdagstilbud hele Maj måned. Derfor har vi samlet vores bedste fødselsdagstilbud til dig lige her! 🎂🎈 Pssst! Kategorierne opdateres løbende, så hold øje med de gode tilbud.

Når der er udsolgt af en vare, kan vi desværre ikke være sikre på at kunne skaffe flere hjem til tilbudspriserne. slå til før resten af feltet, hvis du vil være sikret en af de vanvittige fødselsdagsrabatter

En fysisk cykelbutik er en nødvendighed for en seriøs webshop med cykler

2022 var året Cykelkram åbnede sin butik i Fjelstervang. Indtil da havde vi udelukkende solgt cykler online.  Men efterspørgslen for en fysisk butik og et sted hvor vi kunne møde vores kunder, og vores kunder kunne møde vores cykler og personale blev større og større. Og vi må sige det er gået stærkt efter vi har åbnet butikken. Både online og i netop butikken. 

For det betyder meget for mange af vores kunder og for os, at vi har mulighed for at se hinanden i øjnene, tage en snak og mærke på elcyklerne, ladcyklen eller cyklerne, før de helt rigtige beslutninger tages.

Et vindende udvalg af elcykler og sublim service

Og det har det vist sig at vores ihærdigt sammensatte udvalg af elcykler og cykler falder i god smag hos rigtig mange kunder. For danskerne kan uden tvivl godt lide kvalitetscykler til få penge. Og det har vi vist gang på gang, at være i stand til at kunne levere.

Og så er vi gode til at finde de rette cykler til kunderne. Også til de kunder som foretrækker at handle online. For det er ikke alle, som er helt sikre på hvilken vej, de skal kigge, når de ser på især elcykler. Og der har vi været gode til at hjælpe dem med. Og så har vi altid nogle lækre cykler samlet og klar til prøveture, til dem som er kommet forbi butikken i dens første års levetid. 

Top 3 af mest spurgte spørgsmål i butikkens første år
1. Hvordan skal jeg vedligeholde mit elcykel batteri
2. Hvilken motor skal jeg vælge, jeg har fået fortalt af naboen og kollegaen den skal være med centermotor
3. Skal jeg vælge indvendig eller udvendig gear