Beryl

En af de vigtigste ting at investerer i, er et par gode cykellygter, så du bliver set efter mørkets frembrud – og det kunne f.eks. være en beryl cykellygte.Beryl er et kvalitets mærke fra United Kingdom, der producerer kraftige lygter og city elcykler – også er det også et brand, der går meget op i sikkerhed, hvilket tydeligt kan ses i deres produkter.

Hvad er en beryllygte?

En beryl lygte er lavet af beryl og aluminium, der giver et giver et utroligt kraftigt og godt lys på din cykel. Beryl lygten tænder selv og har forskellige indstillinger til lysstyrker – og så oplades den nemt og enkelt med USB stik (der selvfølgelig medfølger). En anden stor fordel med vores beryl lygter er de er vandtætte, så du kan altså cykle med dem uanset vejr og vind!

Cykellygter er lovkrav

I Danmark er det et lovkrav at have lys på sin cykel, når det bliver mørkt. Største delene af vores lygter er godkendt af Dansk Varefakta Nævn, der har sikret og kontrolleret at lygten overholder færdselsloven, at lygten spreder lyset tilstrækkeligt, at lygten kan modstå dansk vejr og vind og at lygten kan modstå almindeligt forekommende stød.

Prisvindende baglygte

En af de bedste baglygter er ”Beryl Burner”, der har et indbygget bremselys. Med denne baglygte får du altså ikke kun en baglygte, der kan lyse, men også en der vise andre trafikanter, at du bremser – en baglygte med prisvindende design og 5 lysindstillinger. Udover den smarte feature med bremselys, så er dens batteri genopladeligt og på blot 1,5 time kan den gå fra 0 til 100% strøm.

LED dioder

Beryl Burner lygten har indbygget LED dioder, der gør, at lygten har 180 graders synlighed. Dermed øger du altså din sikkerhed og din synlighed markant med denne lygte. Cykellygters formål er at gøre dig synlig i mørket – og det gælder både en cykel forlygte og en cykel baglygte. Som cyklist er du næsten umulig at se i mørket, hvis du ikke har gode cykellygter på, derfor er det vigtigt, at du investerer i et par gode cykellygter.

Har du spørgsmål til Beryl?

Har du spørgsmål til beryl cykellygter?  Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:1