Bluegrass

Bluegrass er et italiensk firma som producerer beskyttelsesudstyr af høj kvalitet. De er især kendt for deres cykel- og skaterhjelme, men laver også mange andre former for beskyttelsesudstyr til aktive atleter. Bluegrass leverer høj kvalitet og et fedt design, som vækker opsigt blandt træningskammeraterne.

Beskyttelsesudstyr af høj kvalitet

Bluegrass producerer beskyttelsesudstyr af høj kvalitet med en god komfort, åndbarhed og bevægelsesfrihed. Alle parametre prioriteres højt, da det er meget vigtige egenskaber for atleter, hvad enten man træner på højt- eller lavt niveau. Deres produkter er lavet med øje for kvaliteten og  bevægelsesfrihed – derfor er intet overladt til tilfældighederne i deres produkter. Ønsker du derfor godt og topkvalitets sikkerhedsudstyr, så er Bluegrass produkterne måske de helt rette for dig.

Udstyr til enhver cykelsport

Bluegrass har lavet et bredt udvalg af forskellige produkter i alt fra diverse knæ-og albuebeskyttere til cykelhjelme – og alle er egnet til diverse typer cykelsport, hvad end det er race, MTB, BMX eller hverdagsbrug. Derfor vil du i vores sortiment finde et udvalg af cykel- og skaterhjelme, knæ- og albuebeskyttere, handsker og rygskjold, som alle er egnet til skisport, mountainbike og BMX fl.

Beskyttelsesudstyr, der benyttes af professionelle atleter

Bluegrass er ikke bare en hvilken som helst virksomhed. De producerer nemlig produkter i yderst høj kvalitet, der gør, at produkterne bliver brugt af professionelle atleter verden over.  Så leder du efter et godt, anerkendt brand, når du skal vælge cykeludstyr – så er du kommet til det rette sted!

Er du i tvivl om størrelsen på cykelhjelmen?

Er du i tvivl om, hvilken størrelse cykelhjelm, du skal vælge? Start med at finde et målebånd frem, og mål dit hoveds omkreds. Målebåndet skal placeres lidt over ørerne og et par cm over øjenbrynene – altså lige der, hvor hjelmen skal sidde. Så kan du tjekke op i vores størrelsesguide, hvilken størrelse hjelm du skal kigge efter.

Cykelhjelm størrelser opgives enten i cm eller i betegnelserne XS – S – L – osv.  Her kan du se, hvordan forholdet mellem størrelsesbetegnelserne og hjelmens indre omkreds er for de fleste fabrikater:

XS S M L XL
47 – 51 cm 51 – 55 cm 55 – 59 cm 59 – 63 cm 63 – 65 cm

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til Bluegrass produkterne? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare din spørgsmål.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.