Early Rider

Early Rider, er et kendt cykel mærke fra England, som har specialiseret sig i at lave børnecykel og derfor går ikke ned på kvaliteten. Hos CykelKram finder du fede løbecykler, der har et råt design og med et sejt racerstyr. Al begyndelse er svær, derfor er Early Rider en god mulighed for at udvikle dit barns cykelfærdigheder. Early Rider er et anerkendt brand, der siden 2005 har arbejdet på at lave innovative cykelløsninger til børn, så de får den bedst mulige start på cyklen.

Løbecykel

Ikke mange løbecykler har racerstyr, men det er har Early Rider benyttede på deres Road Runner 14. Løbecyklen har kontrol og stabilitet, og det lavere tyngdepunkt er en stort tillids løft. Den skrå stilling hjælper også, så man mere frit kan skubbe og køre løbecyklen. Den har også et letvægts aluminiums stel, så hvis det skulle gå op ad bakke, så er den nem at komme op ad bakken.

Unik design

Early Rider laver unikke og utroligt flotte design til deres cykler. Blandet andet producerer de løbecykler, der har 14’’ aluminiums dæk med ekstra bredde og med et sejt racerstyr. Hos CykelKram kan du blandt andet finde en Early Rider Trail Runner med ”Fatbike” dæk, der gør, at cyklen kan køre i alle slags terræn.  Flere af deres cykelsadler er også lavet af læder for at give et flot look – og så har de også en lav vægt.

Gør det til en oplevelse

Med en Early Rider cykel handler det ikke blot om at finde en cykel til dit barn – det handler om at gøre det at cykle til en oplevelse i sig selv. Early Rider har til formål at gøre cykelturen til en oplevelse for børn, så de sammen med venner og familie kan udforske verden.

Husk at investere i en børnecykel hjelm til dit barn, så det altid har den højeste sikkerhed – uanset om de skal ud at cykle eller en tur på løbecyklen, er en cykelhjelm uundværlig. Hos CykelKram finder du et vælg af størrelse og farver, så du kan finde den hjelm, der passer bedst til dit barn.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende Early Rider løbecykler? Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare din spørgsmål.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.