Eddy Merckx

Eddy Merckx er et cykelbrand stiftet af en af verdens mest vindende landevejscykelryttere, Edouard Louis Joseph Merckx. Eddy Merckx cykler er cykler skabt i tråd med Merckx cykelkarriere, og hver cykel er derfor utrolig unik samtidig med, at de har et moderne look. Eddy Merckx har et unikt look med Merckx logo på samtlige cykler samtidig med de er designet til at yde det optimale til den specifikke brug. Racercykler er Eddy Merckx kendetegn, og leder du derfor efter en racercykel af høj kvalitet, så er disse cykler, måske lige det du mangler.

Cykler med stærk personlighed

Eddy Merckx laver top kvalitets racer cykler, gravel bikes og bane cykler i high-end klassen. Der bliver ikke sparet på noget af udstyret som sidder på cyklerne. Eddy Merckx brander sig mod cyklister, der tør at ’træde ud af boksen’, som de selv skriver. Cyklerne har et unik DNA, der søger efter at give hver cykel en personlighed og autenticitet, hvilket gør deres cykler ekstraordinær. Hver model har derfor sin helt egen historie, der er knyttet til en sejr eller moment.

Kvalitets cykler med det rette design

Eddy Merckx cykler udstråler et unik design af premium kvalitet med fokus på at give rytteren den bedste cykel til at skabe de bedste resultater. Cyklerne er lavet med fokus på  ”less is more”, når det kommer til design – men dog er det vigtigt at huske på, at cykeldesign aldrig er overladt til tilfældighederne, for design har gevaldig betydning for kørslen.

Leder du derfor efter en racercykel, er det vigtigt at have stor fokus på design og vægt. F.eks. ses det i Eddy Merckx racercykler, der er bygget til at køre hurtigt på et jævnt underlag, og de er derfor optimeret i forhold til vægt, kraftoverførsel, aerodynamik og vindmodstand fra rytteren.

Vil du vide mere Eddy Merckx cykler?

Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886. Vores cykeleksperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål for at guide dig til den helt rigtigt Eddy Merckx cykel. Vi anbefaler også,  at du benytter vores KramGuide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.