Felco

Felco er et verdens kendt schweizisk brand, der producerer godt og robust værktøj – og især til cykler, er dette brand eminent. I 1945 blev FELCO grundlagt  af Félix Flisch – Et lille værksted med 4 medarbejdere, hvor de begyndte med at lave værktøj og i 1946 var FELCO de første eksport af værktøjer i hele verden. Du kender muligvis udfordingen med at cykelværktøj ikke er tilstrækkeligt pga. kvaliteten – derfor er det utroligt vigtigt at investere i værktøj, der holder. OG der holde LÆNGE. Med FELCO får du værktøj, der kan bruges i mange år – kort sagt:  godt, solidt, kvalitets værktøj.

Pris og kvalitet

FELCO er i den lidt dyrere kategori af cykelværktøj, men tilgengæld ivesterer du i værktøj, der er af høj kvalitet, gode materialer og fra et brand, som bruges verden over. Selvom priserne på cykelværktøj af og til kan virke overvældende, sparer du faktisk utroligt mange penge på  at investere i værktøj af god kvalitet, så det ikke hele tiden skal skiftes ud.

Premium materialer

FELCO er et brand, der går op i at skabe produkter af god og høj kvalitet. Derfor er deres produkter produceret af f.eks. premium stål komponenter, der gør at produktet har en utrolig god og høj ydeevne –  de gode materiale gør også, at levetiden på værktøjet for højes gavldigt.

Værktøjssæt

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til cykelværktøj – men skal du have værktøj, der bare virker hver gang og er af høj kvalitet, så tag et kig på FELCO.

En god ting at overveje, hvis du selv ønsker at fikse din cykel, er at lave dig et værktøjssæt, så du altid har dit cykelværktøj samlet et sted. Du kan vælge at investere i et helt sæt, eller sammensætte dit eget efter behov. Hos CykelKram har vi en masse forskellige FELCO værktøj, så du kan sammensætte det, der passer bedst til dig og dine behov.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, FELCO værktøjet er, det du står og mangler? Eller har du spørgsmål til FELCO? Skriv til os på mail eller chat, hvor vores cykeleksperter sidder klar til at hjælpe dig og vejlede dig til det rette værktøj. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 7174 1886.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:1