MET

MET er et anerkendt brand, der producerer forskellige cykelhjelme til flere slags brug. De alt fra hverdags cykelhjelmen til de professionelle ryttere – og så er de en af verdens førende producenter inden for cykelhjelme. Det unikke ved MET cykelhjelmene er, at de altid bruger de nyeste teknologier for at optimere din sikkerhed.  Cykelhjelmene er utrolig komfortable, og mange MET cykelhjelme har en lav vægt of en pude for at øge komforten i hjelmen. Så leder du efter en god cykelhjelm – hvad enten det er til sport eller hverdagsbrug, så et MET cykelhjelmen lige noget for dig.

Cykelhjelme i mere end 25 år

MET har en brancheførende ekspertise er bygget hjelme i mere end 25 års med egen produktion. MET-produkter er ikke kun designet til at være innovative og inspirerende forbrugerne, det er afgørende, at de også opfylder de absolut højeste standarder for kvalitet og sikkerhed. MET designer løbsvindende værktøjer fra World Enduro til UCI WorldTour, og MET produkter er testet og betroet af de professionelle cykelrytter i mange år.

Hverdags MET cykelhjelm

Til de daglige cykelture skal hjelmen ikke kun bruges til sikkerhed, men også som et flot tilbehør til din påklædning. Aerodynamik og ydeevne sammen med elegance og alsidighed udgør den perfekte kombination til en kompakt og stilfuld designet hjelm. På Vores MET Corso model har du f.eks. også mulighed for at udskifte hjelmens visir, da der er inkluderet 2 visirer i hjelmens pris.

Cykelhjelm med lys (baglygte)

Det er vigtigt at huske, at en cykelhjelm med lys IKKE fungerer som en baglygte. Selvom vi tilbyder MET modeller, der har et godt stærkt rødt lys, er den IKKE godkendt til at fungere som en baglygte – derfor er det vigtigt at investere i cykellygter også. Dog øger det din trafiksikkerhed med en cykelhjelm, der har et indbygget rødt lys, da den lyser i en væsentlig højere position end din baglygte.

MET Cykelhjelme til hele familien

MET laver både cykelhjelme til børn og voksne, hvilket gør, at hele familien kan få en god og sikker cykelhjelm fra start. Hos CykelKram tilbyder vi forskellige MET cykelmodeller til børn og til voksne, i forskellige designs, former, farver og størrelser – kort sagt: du kan finde lige den cykelhjelm du leder efter hos os.

Har du spørgsmål? 

Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål

Læs mere

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.