Pedro's

Pedro’s er et værktøjs og smøremiddel mærke til cykler, der blev grundlagt i 1989. Brand blev dannet omkring et revolutionerende nyt kædesmøremiddel kaldet ” Syn Lube ” og siden, er det gået meget stærke for Pedro’s. I 2000 tilføjede Pedro’s en komplet serie af professionelle værktøjer

Pedro er et amerikansk brand, der i dag producerer alverdens cykelværktøj, og er anerkendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Derudover producerer de også rengøringsprodukter af gode materialer, der er med til at gøre din cykel skinnede ren og forlænge dens levetid. På grund af de mange fordele og den høje kvalitet af Pedros produkter, kan du selvfølgelig find et væld af Pedro produkter hos CykelKram.

Predos Kvalitetsværktøj

En af de vigtigste faktorer for Pedros produkter, er den yderste høje kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med fokus på innovation og materialer, skaber Pedro overlegent værktøj til at vedligeholde og reparere din cykel. Pedro værktøj er i den lidt dyre ende, men til gengæld er det en god investering i godt værktøj, da det virkelig er af materialer, der holder – og holder i LANG tid.

Cykelrengøring med Pedro

Udover at producerer værktøj, laver Pedro også utroligt gode rengørings- og vedligeholdelsesprodukter til din cykel. Hos CykelKram finder du derfor alt fra kædevoks, affedter, olie mm., der er med til at forlænge din cykels levetid – og ikke mindst sørge for, at den altid er ren, pæn og kører godt. Du finder derfor flere forskellige produkter inden for samme kategori, så du kan finde lige det du står og mangler.

Vil du vide mere om Pedro?

Har du spørgsmål til Pedro eller deres forskellige produkter? Eller er du i tvivl om du kigger på det helt rigtige produkt til din cykel? Uanset dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Skriv til os på vores chat eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886 – her sidder vores cykeleksperter klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til de helt rigtige produkter.

Læs mere

Produkter:2

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume