Remington

Leder du efter en cykel med, der er komfortabel samtidig med at den har et flot look? Så er Remington cyklen lige den du leder efter.

Remington er et kendt og ikke mindst anerkendt cykelmærke, der blev er blevet produceret siden starten af 1900’tallet. En Remington cykel er altså en cykel af høj kvalitet, der giver gode muligheder for cykelture i by og på land, men også en cykel, der er giver gode muligheder for at du kan sætte dit helt eget præg på cyklen ved tilkøb af forskellige features. Cyklen er lavet i et flot, minimalistisk og klassisk design, der derudover dens høje kvalitet, også er yderst komfortabel. Med Remington cyklens lette aluminiums design, får du får derfor en cykel, der er let og velkørende. Remington er perfekt til dig, der leder efter en let god cykel, der kører godt og har et stilet look.

Vælg en cykel, der passer til dig

Det er vigtigt at vælge en cykel, der passer til dine behov og hvor du cykler. Leder du efter en cykel til bykørsel, er den elegante Remington cykel en god løsning. Remington cyklen er en cykel fuld af personlighed, der med sit elegante design, der giver rig mulighed for at kører rundt i byens gader og stræder. Der er stor forskel på, hvilke brugsbehov, den enkelte har, derfor er det ikke altid, at du finder en cykel, der er udstyret med alle de features du ønsker. Derfor findes der også hos CykelKram et hav af udstyr så du kan sammensætte din Remington cykel helt efter dine ønsker.

Høj kvalitet til en skarp pris

Remington cyklen er en smart cykel, der med sit elegante design også fås til gode skarpe priser. Du får derfor hos CykelKram virkelig meget cykel for dine penge. Vi anbefaler at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg. Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr.

AVS beslag

Husk også, at det er muligt at tilkøbe AVS beslag. Når du samtidig køber en cykelkurv eller en cykeltaske med AVS beslag kan du med et enkelt klik montere eller afmontere det udstyr, du har behov for. En utrolig smart løsning til dig, der ønsker en nem og enkel måde, at transportere dine ting på din cykel. Køber du AVS beslag samtidig med, at du køber en helt ny Remington cykel, monterer vi det hele for dig.

Nogle modeller kommer uden et bagagebærer og/eller frontlad, derfor kan det i enkelte tilfælde være en nødvendigt at investere i dette også, hvis du ønsker AVS. Ønsker du blot en almindelig cykelkurv til din cykel til foran, klarer vi også monteringen på den inden du afhenter din nye cykel.

Har du spørgsmål til Remington?

Er du i tvivl om en Remington cykel er det rette for dig? Eller har du spørgsmål til Remington ? Uanset dine spørgsmål til, sidder vi klar til at besvare dem alle. Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.