Sencillo

En bagskærm til cykel er en cykelskærm, der hjælper med at beskytte dig og din cykel fra snavs og vand fra dit bagdæk, når du cykler Med en Sencillo bagskærm undgår du det værste and og snavs fra dine bagdæk, og den kan bruges både på hverdagscykel, MTB, mm. Så en Sencillo bagskærm er en god investering til dig, der vil undgå at blive beskidt på din cykeltur. Sencillo er et skærm mærke, som laver kvalitets ass-saver, som er en lille skærm som du blot klikker på sin sadel- også tager den det værste skidt og snavs.

Montering

En bagskærm til en cykel monteres forskellige afhængigt af, hvilken type cykel du har. Det gode ved Sencillo bagskærmen er, at den er utrolig nem at montere fast på din saddelpind– uanset, hvilken cykelmodel du har, da den blot skal klikkes på. Med en Sencillo bagskærme får du altså en cykelskærm der er nem at af- og påmontere, så du er beskyttet mod det værste skidt og snavs. En Sencillo bagskærme er utrolig let og fylder næsten ingenting – og så fås den i flere forskellige farver, så du kan style din cykel ligesom du har lyst til.

Skarp pris

Udover Sencillo bagskærmes lette og praktiske design, så er en anden force også dens skarpe pris. Sencillo bagskærmen findes til en knivskarp pris, der gør at du trygt kan vælge en god og praktisk bagskærm til din cykel uden at skulle tømme hele pengepungen. Leder du derfor efter en bagskærm til din cykel, der er god, praktisk, nem at montere, og til en fornuftig pris, så kan vi varmt anbefale Sencillo bagskærmen.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, en Sencillo bagskærm passer til dine cykelbehov? Eller har du andre spørgsmål til Sencillo? Uanset, hvilke spørgsmål du end måtte have, sidder vores cykeleksperter altid klar på telefon, mail og chat til at besvare alle dine spørgsmål for at guide dig til den bedste cykelskærm til din cykel og dine cykelbehov.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.