Tifosi

Tifosi er cykelbriller, der er lavet af utrolig høj kvalitet, har en flot og funktionel stil – et brand, der er verdens kendt og anerkendt for garvede cyklister for deres kvalitets brille, men også for deres gode pris. Tifosi er et fedt brille mærke, som laver biller til løb, cykling og golf i mange forskellige designs og farver – og er et kvalitets mærke til billige priser. Mange af Tifosi cykelbriller er lavet af materiale, der giver en let vægt og god fleksibilitet i brillen, så du er sikret et komfortabelt par cykelbriller – og så findes de også i et væld af forskellige farve og modeller.

Cykelbriller med læsefelt

Det er ikke altid lige til, hvis du både skal have dine cykelbrille på og din almindelige briller på, når du begiver dig ud på en cykeltur – derfor har Tifosi udviklet cykelbriller, der har indbygget læsefelt, så du slipper for at have flere par briller med, når du skal ud at cykle. Hos Cykelkram finder du  derfor Tifosi cykelbriller med læsefelt. Vi har cykelbriller med læsefelt +1.5 / cykelbriller med læsefelt +2.0 / cykelbriller med læsefelt +2.5

Vælg den rigtige Tifosi cykelbrille

Vi har et bredt udvalg af cykelbriller i forskelligt design, der gør, at du kan finde det par briller, der passer bedst til dig. Vores Tifosi cykelbriller er af høj kvalitet og fås i forskelligt design og farver – og så er cykelbrillerne også ridse resistent. Du kan også finde Tifosi cykelbriller, der er justerbare bag næsestykke og øre eller vælge en brille, der har større afstand mellem panden og brillen – og omvendt. Kort sagt, kan du altså finde lige netop den brille, der passer til dig og dine cykelbehov hos CykelKram.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvilken Tifosi cykelbrille, du skal vælge, kan du læse mere om hver cykelbrille på denne side og finde den, der passer bedst til dig. Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.