Vittoria

Vittoria er et Italienske hjul mærke som startede i 1953 med at lave kvalitetscykeldæk med fokus på Vejdæk, men hastighed var ikke deres eneste ven. Ydeevne, præcision, perfektionisme. Hver har spillet sin rolle i at gøre Vittoria til markedsledere inden for cykel dæk og i dag har de ved konstant at presse dem selv hårdere – og længere – har de skabt en ny generation af XC-, enduro- og eMTB-dæk. og de stopper ikke der.

Hjulsæt Vittoria Qurano Carbon 700C til lukket ring

Leder du efter et hjulsæt til lukket ringe? så er Vittoria Qurano Carbon 700C hjulsæt til lukket ring måske være det, du mangler.  Dette hjulsæt er et carbon fælg med Graphene, der leder varmen væk fra bremsefladen.

Derudover medfølger der også til dette hjulsæt hjultasker, bremseklodser (carbon), ventilforlængere og multiværktøj. Du får altså i dette kvalitets hjulsæt utroligt meget for pengene.

Nye muligheder med Vittoria 

Vittoria producerer pro-performance cykeldæk – og derfor er deres mission også meget klar: at hjælpe andre med at se nye muligheder med sin cykel. Vittroria skaber derfor ikke kun cykeldæk, men oplevelser for hver og enkelt cykelrytter. Vittoria er et verdenskendt brand og tilbyder derfor cykeldæk til enhver slags underlag.

Udover Vittorias høje kvalitet laver de også forskellige typer hjulsæt. Derfor er der lige det hjulsæt, du leder efter – hvad enten du kigger efter hjulsæt til tri, racer og mtb cykler.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om en Vittoria, er det rette mærke til din cykel? eller har du spørgsmål ? Uanset dine spørgsmål sidder vi klar til at besvare dem alle. Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.