Mandag 08.00 – 16.00
Tirsdag 08.00 – 16.00
Onsdag 08.00 – 16.00
Torsdag 08.00 – 16.00
Fredag 08.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 14.00
Søndag Lukket ( Åben efter aftale )

Vi holder gerne åben for dig, der kommer udenfor vores normale åbningstider i cykelforretningen ( dog kun ved forudgående aftale )
Ring og hør mere på: 71741886

CykelKram
Rolighedsstræde 8a
Fjelstervang
6933 Kibæk
Telefon: 71741886
Mail: Info@cykelkram.dk

Lokal cykelforretning med lokale åbningstider

Cykelkram er en moderne cykelforretning med åbent alle hverdage samt om lørdagen. Vi vægter højt at vores kunder kan komme forbi vores fysiske butik og se og prøve cykler og tilbehør.

Vores cykelforretning er beliggende i Fjelstervang nær Herning. Vi ligger mellem Midtjylland og Vestjylland. En Adresse der gør at vi er det lokale valg for et stort område i midten af Jylland.

Vi er også selv lokale. Det betyder, at vi er fleksible, så vi nemt kan finde en løsning, hvis i for eksempel har brug for at prøvekøre en cykel eller elcykel lige omkring lukketid eller uden for normal åbningstid. Ring og hør nærmere – vi er til at snakke med.  

I cykelforretningen i Fjelstervang, kan du købe alt fra elcykler og ladcykler til cykelhjelme og andet tilbehør til cykler. Kom og besøg os i butikken.

Cykelforretningen i den Vestjyske trekant

Herude mellem byer som Herning, Ringkøbing, Skjern og Tarm kan vi tilbyde en prøvetur i dejlige omgivelser. Vi ligger centralt placeret i midten af Jylland, og vores cykelforretning ligger i naturskønne omgivelser.

Det er kort sagt et flot og roligt område at prøvekøre en cykel i, hvad end det er en elcykel, ladcykel, foldecykel eller lignende. Området omkring vores cykelbutik har også mange naturoplevelser at byde på.

Så hvis du kommer langvejs fra, kan du sagtens nyde turen og området, når du køber en ny cykel hos os. I kort afstand fra Cykelforretningen i Fjelstervang finder du blandt andet Momhøje Naturcenter, Jyllands Park Zoo, Bjerrely Fiskesø og Muslingehuset.

Vigtigt med gode oplevelser ved køb af ny cykel

Hos Cykelkram vægter vi højt, at du får en god og tryg oplevelse, når du handler ved os. I vores cykelforretning i Fjelstervang ved Kibæk bliver du altid mødt af et professionelt personale, som gør alt, hvad de kan, for at vi sammen finder den bedste løsning.

Vi har altid et smil på læben og kaffe på kanden i butikken. Så uanset om det er dig der prøvekører cyklen eller om du blot er med som vedhæng, så kommer du ikke til at kede dig, mens du besøger vores store cykelforretning.

Her er masser af cykler og elcykler at se på og prøvekøre. Og vores personale i butikken ved hvad der er værd at vide om cykler og elcykler, så selv de mest nysgerrige kunder kan få deres spørgelyst stillet.

Hos os kan du købe cykler til alle aldre og i ale størrelser. Vi har kaffe i butikken og masser af cykler at se på!

Cykelforretning i rolige omgivelser nær Herning

Selvom Cykelkram kun er 10 minutter væk fra Herning, ligger vores cykelforretning i helt anderledes rolige omgivelser. I modsætning til Herning og andre større byer, finder du hos Cykelkram i Fjelstervang nemt en parkeringsplads tæt på.

Vores cykelforretning har adresse på Rolighedsstræde 8a i Fjelstervang, 6933 Kibæk. Og Navnet Rolighedstræde lyver ikke. Vi kan nemlig garantere rolige omgivelser og rolige prøveture på cyklerne.

Uden for døren til cykelforretningen er der en stor plads, hvor du, hvis du cykler til højre kommer ned på en rolig villavej, og hvis du cykler til venstre kommer ned på en rolig villavej.

Og cykler du lidt længere væk fra forretningen, så kommer du ud på de trafiklette Midtjyske landeveje som er velkendte i Midt- og Vestjylland.  

Kom ind i cykelforretningen uden for åbningstid

Du kan, hvis du ringer og laver en forudgående aftale, komme forbi og snakke med os og prøve en cykel og lignende uden for cykelforretningens normale åbningstid.

Det er vigtigt for os som moderne cykelforhandlere, at vi møder kunderne på deres præmisser. Og vi vil gøre alt for at også kunne hjælpe dig med at købe din nye cykel.

Alle vores ansatte er selv fra Midtjylland og Vestjylland. Så uanset om vi skal komme fra Herning, Skjern, Videbæk, Tarm eller Brande for at hjælpe dig, så gør vi det gerne, hvis det gør at du kan få din drømmecykel med hjem.