CykelKram
Rolighedsstræde 8a
Fjelstervang
6933 Kibæk
Telefon: 71741886
Mail: Info@cykelkram.dk

Ring, skriv til eller besøg din cykelbutik i dag

Din moderne cykelforhandler med adresse i Fjelstervang ved Kibæk nær Herning. Vi sælger cykler, ladcykler og elcykler samt tilbehør til cykler fra webshoppen og fra vores fysiske cykelbutik lige midt mellem Midtjylland og Vestjylland.

Vi er altid på arbejde i cykelbutikkens åbningstid og er glade for at tage en snak med dig, hvis du fx har brug for hjælp til at tage dit valg, eller hvis du søger faglig vejledning og rådgivning om cykler, elcykler og tilbehør til disse.

Besøg os i cykelbutikken eller kontakt os på telefon, på mail eller på chatten her på hjemmesiden, hvis du ønsker faglig vejledning eller gode råd, før du køber en ny cykel eller tilbehør til en cykel.

Cykelbutikken nær Herning med nem parkering

Du er altid velkommen hos Cykelkram i Fjelstervang, hvor du finder vores fysiske cykelbutik beliggende mellem Herning, Skjern og Ringkøbing. Vi har adresse på grænsen mellem Midtjylland og Vestjylland, så vi er lokale og tæt på.

Vores beliggenhed betyder også, at du kan købe cykler til de skarpeste priser på markedet. Det er også derfor at vi tilbyder vi prismatch.

Hvis det kniber, at du kan nå forbi vores fysiske cykelbutik indenfor normal åbningstid, så ring til os og få en aftale i hus. Vi er til at snakke og handle med.

Besøg cykelbutikken i de rolige omgivelser

Med adresse på Rolighedsstræde 8a i Fjelstervang ved Kibæk, sikrer vi, at du kan besøge din lokale cykelhandler i rolige omgivelser. Vores cykelbutik ligger ved en rolig villavej op ad den lokale børnehave. Og så er alle veje i det midtjyske område med minimal trafikbelastning.

Det betyder, at du kan besøge en cykelbutik nær Herning, hvor du kan prøvekøre cyklerne i rolige omgivelser, uden at skulle forholde dig til meget trafik og lignende gener. Prøvekører du f.eks. en elcykel hos os, får du derfor masser af mulighed for at fokusere på køreoplevelsen.

Central Jysk cykelbutik med rækkevidde

Der er heller ikke langt fra dørene til cykelbutikken og ud i den landlige Midt- og Vestjyske idyl. Faktisk kan du fra Fjelstervang køre til Ringkøbing eller Hvide Sande gennem Skjern og Tarm på en enkelt opladning på en elcykel. Ligesom du kan cykle fra butikken og til østkysten f.eks. gennem Herning, Ikast og Silkeborg på en enkelt opladning.

Fra Cykelkrams fysiske butik i Fjelstervang nær Herning, kan du på en elcykel faktisk cykle store dele af Jylland på en enkelt opladning. Men det er ikke kun fra cykelbutikken, vi hjælper dig med at komme nemt omkring.

Du kan købe og bestille cykler, elcykler og vores andre varer fra vores webshop og få dem leveret ved døren. Du kan også købe og bestille cyklerne hjemmefra og komme forbi vores cykelbutik og hente varerne her. Eller du kan komme forbi og cykle hjem på din nye cykel gennem den midtjyske natur.

Cyklerne bliver løbende samlet i butikken

Vi har professionelle cykelmekanikere, som hjælper med at udvælge kvalitetscykler til vores sortiment i cykelbutikken. Vores cykelmekanikere er også dem der samler alle cyklerne før de bliver sendt afsted til vores kunder og før cyklerne kommer ud på hylderne i butikken.

Og skulle det ske, at du skulle få brug for at få din elcykel eller cykel tjekket, serviceret eller repareret, er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Vi bestræber os på, at der altid er en mekaniker i cykelbutikken.

Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Eller kom og besøg os i vores cykelbutik i Fjelstervang nær Herning. Vi har kaffe på kanden og højt humør.

Alle samlede cykler bliver testet før de kommer ud i butikken eller leveret til kunderne. Ofte bliver cyklerne testet indendørs i cykelbutikkens gange, hvor vores cykelmekanikere sikrer at alt fra bremser til gear og lygter virker.