Alle cykelsmedens gode sider – samlet ét sted – på nettet!

CykelKram ligger i Fjelstervang ved Kibæk. Her har vi både værksted, lager og administration. Til en særdeles fordelagtig husleje, sammenlignet med den husleje en strøgbutik må betale. Det kan ses på vores priser og kommer således vores kunder til gode. Du får ganske enkelt mere for pengene hos os!

 

Hos CykelKram er det Kenneth og René der udvælger og sammensætter sortimentet. De er begge uddannede cykelmekanikere, og har årelang erfaring indenfor faget. De ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis!

 

God kvalitet og højt serviceniveau

Samling af en cykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – med alt ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur.

 

Og skulle det alligevel ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med.

 

Når du køber cykel, tilbehør til din cykel eller cykeludstyr hos os, får du den gode gamle cykelsmeds faglige standard og høje service til rådighed. For os er det særdeles vigtigt, at du får leveret nøjagtig den cykel eller det tilbehør, som passer bedst til dine ønsker og behov.

 

Velkommen som kunde hos CykelKram – vi glæder os til at betjene dig!