Din cykelhandler i Midt- og Vestjylland & på nettet

Cykelkram ligger i Fjelstervang ved Kibæk nær Herning. Her finder du vores cykelbutik, værksted, lager og administration. Vores beliggenhed her på grænsen mellem Midtjylland og Vestjylland gør, at vi har en fordelagtig husleje, som betyder, at du kan købe cykler til virkelige gode priser hos os. Du får ganske enkelt mere for pengene når du vælger Cykelkram som cykelforhandler!

I Maj måned 2022 åbnede vi dørene i vores fysiske cykelbutik i Fjelstervang alle hverdage og om lørdagen. Vi vægter nemlig højt, at vores kunder altid kan komme forbi vores cykelbutik i midten af Jylland for at prøvekøre cyklerne og se varerne – samt få en snak og faglig vejledning inden købet af den nye cykel skal gøres.

Du kan også købe cykler, cykeltilbehør, elcykler og ladcykler online hos os direkte fra hjemmesiden. Og uanset om du kommer forbi cykelbutikken eller ej, garanterer vi, at du får kvalitet for pengene, når du handler hos Cykelkram.

Cykelbutikken i midten af Jylland

Cykelbutikken i Fjelstervang har åbent alle hverdage samt om lørdagen. Vores beliggenhed centralt i Jylland gør, at du nemt kan komme til din nye cykelforhandler, uanset om du kommer fra Skjern, Tarm, Ringkøbing, Herning, Holstebro, Grindsted eller andre steder i Midtjylland og Vestjylland.

Vi får også ofte besøg af kunder fra andre steder i landet, da mange gerne vil køre fra fjerne egne for at købe cykler og elcykler til de helt rigtige priser. Som eksempel solgte vi ved åbningen af vores cykelbutik el-ladcykler til et par, som var kørt fra Midtsjælland for at få deres ladcykler til den skarpeste pris på markedet.

Ægte jysk cykelhandler med ægte prismatch

Vi ønsker at give dig en god og tryg oplevelse, når du handler hos os.  En af fordelene ved at handle ved en lokal cykelhandler i Midtjylland, er at vi er til at handle med, og at vi kan tillade os at sælge cyklerne til de bedste priser på markedet.

Det betyder, at vi tilbyder at matche prisen på en vare, hvis du finder den billigere på en anden webshop eller i en anden butik. ‘Læs mere om prismatch – klik her.‘ 

Kort sagt: Finder du for eksempel en cykel ved en cykelforhandler et andet sted i landet, kan du roligt kontakte os eller besøge os i Fjelstervang, da vi med garanti kan matche prisen på den samme vare, hvis vi forhandler cyklen hos os.

Cykelforhandler med høj kvalitet og højt serviceniveau

Hos Cykelkram udvælger og sammensætter vores erfarne cykelmekanikere sortimentet. De har en årelang erfaring indenfor faget og ved, hvilke detaljer der er vigtige, når man skal vurdere kvalitet og holdbarhed – og de går ikke på kompromis!

Det betyder, at du er sikret høj kvalitet og et højt serviceniveau, uanset om du køber din nye cykel eller tilbehør fra vores cykelbutik på nettet eller cykelbutikken i Fjelstervang nær Herning. For som seriøse cykelhandlere vægter vi højt kun at sælge kvalitetscykler og tilbehør, så du er sikret køreglæde i mange år frem.

Cykelmekanikerne samler løbende cyklerne i butikken

Samling af en cykel og elcykel er en sag for en fagmand. Der er alt for stor risiko for, at noget kan gå galt, hvis man ikke er helt klar over, hvordan tingene skal gøres. Derfor leveres alle vores cykler 100% færdigsamlede – med alt ekstraudstyr monteret – klar til den første cykeltur.

De færdigsamlede cykler kan afhentes i cykelbutikken på Rolighedsstræde 8a, 6933 Kibæk i Fjelstervang, hvor varerne også bliver afsendt fra hvis cyklerne mm. bliver bestilt leveret.

Prøvekør en elcykel i rolige omgivelser

Starter du din prøvetur på elcykel eller ladcykel i Fjelstervang, starter du den på Rolighedsstræde 8a i Fjelstervang, når du handler hos Cykelkram. Med vores cykelbutiks beliggenhed i en lille landsby på en villavej nær de små landeveje i Midtjylland, kan vi garantere rolige omgivelser og naturlige oplevelser, når du prøvekører en cykel hos os.

Som det er fordelen her i Midtjylland og Vestjylland er Cykelkrams fysiske cykelbutik omgivet af rolige landeveje, hvor der ikke er stor trafikbelastning, og hvor du kan tage den med ro selvom du ikke er langt fra større byer som Herning, Ikast, Brande, Holstebro og Ringkøbing.

Og så kan du køre lige til døren.

Alle cykelsmedens gode sider – samlet centralt – I Midtjylland og på nettet!

Når du køber cykel, elcykel, tilbehør til din cykel eller cykeludstyr hos os, får du den gode gamle cykelsmeds faglige standard og høje service til rådighed. For os er det særdeles vigtigt, at du får leveret nøjagtig den cykel eller det tilbehør, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Det er derfor, at det er vigtigt at du både kan kontakte os online, over telefonen og ved at besøge os i cykelbutikken i Fjelstervang. Vi vil være til steder alle steder, så vi kan sikre vores kunder en så høj service, som det er os muligt.

Og skulle det ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Med vores fysiske cykelbutik nær Herning i Midtjylland, er vi nemme at finde vej til.