bikepartner

Bikepartner er en dansk virksomhed, der igennem flere år har leveret produkter af høj kvalitet og funktionalitet til deres kunder. Bikepartner producerer cykeludstyr til fornuftige priser og har et væld af forskellige cykeltilbehør. Derudover leverer de udstyr af høj kvalitet til skarpe priser, og derfor har vi selvfølgelig også deres produkter her hos Cykelkram. Leder du derfor efter cykeludstyr, der er af god kvalitet samtidig med at produkterne ikke sprænger budget, så kan produkterne fra Bikeparnter måske være de rette for dig.

Dansk virksomhed

Bikepartner er ejet og lavet af Søndergaard & Sønner A/S, som er et dansk firma. Søndergaard & Sønner A/S startede i 1913 af Adolf Søndergaard, en grossistforretning med cykler. Ret hurtigt kom hans bror A. S. Weiling med i firmaet og sammen udbyggede de firmaet sammen til også at inkludere motorcykler, symaskiner og radioer – og i dag også cykeltilbehør. Blandt andet støtteben, spejle, padler, låse, kurve, værktøj, ringeklokker og meget mere.

Skarp pris

Mange gange når man køber produkter af god og høj kvalitet, kan det også resultere i en regning, der siger spar to. Bikepartner er derfor et brand, hvor alle kan være med på prisniveauet samtidig med, at du som kunde får et produkt, der er ordentligt og af gode materialer. Så her får du altså kvalitetsprodukter til en fair og skarp pris.

Er du i tvivl?

Har du spørgsmål til Bikepartners produkter, som vi tilbyder her hos CykelKram? Eller har du spørgsmål til brandet? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så skriv til os på mail eller chat, hvor vores cykeleksperter sidder klar til at hjælpe dig og vejlede dig til det rette værktøj. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 7174 1886.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:3