Conway

Gør cykelturen til en leg med en Conway cykel. Conway er et anerkendt tysk brand, der producerer robuste og gode cykler i top kvalitet. Derudover er de også utrolig kendte for deres Mountainbikes, der er skabt til glide igennem de svære terræn. Deres fokus er på brugeren, og vælger du derfor en cykel fra Conway, er du sikker på at få en cykel, der har høj komfort og kvalitet – både på landevejen og i hårdt terræn. Conway spare ikke på kvaliteten, når de laver cykler. Alt er gennemført i et stilrent smart design.

Schwalbe dæk

En af de helt store fordele ved Conway cykler er, at de fleste cykler har monteret Schwalbe dæk. Schwalbe dæk utroligt holdbare cykeldæk og af god kvalitet, så du får det mest optimale ud af din cykeltur. Derudover har nogle af modellerne også Schwalbe dæk, der er punkterfrie eller punkterhæmmende, hvilket betyder, at du kan nyde din cykeltur uden de store bekymringer for punktering

En cykel til alle aldre

En Conway cykel er ikke kun en cykel til voksne, men findes derimod til alle aldre. Hos CykelKram tilbyder vi Conway cykler til alle aldre, så hele familien kan komme ud på cyklen sammen. Og så fås cyklerne i flere forskellige modeller, størrelser, farver. Derudover kan du også finde Conway elcykler i flotte design og med BOSCH Batterier, som er et utroligt godt kvalitetsbatteri anerkendt af mange elcykelbrugere. Se hele vores store udvalg nedenfor og find den  cykel, der passer bedst til dine behov.

Få råd og vejledning fra vores cykeleksperter

Hos CykelKram tilbyder vi et stort udvalg af Conway cykler, hvilket også betyder, at der måske er flere cykler, du tænker passer godt til dine cykelbehov –og måske giver det anledning til spørgsmål? Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare din spørgsmål, så du kan finde lige den cykel, der passer bedst til dig.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:1