EBS

EBS cykler er cykler af høj kvalitet og innovation. EBS er dansk design, hvor de vigtigste faktorer er kvalitet og detaljen. Cyklernes design er flot og unik og hvor kørestillingen er tænkt ind i hver cykel. Derudover er cyklerne også lavet af aluminium, der giver cyklen en utrolig lav vægt. Enhver detalje er tænkt igennem, når du køber en EBS cykel – lige fra pedal til gear. Så leder du efter en god cykel, der har stil, detalje og til en fornuftig pris for kvaliteten, kan vi varmt anbefale en EBS cykel.

AVS system

De EBS cykler, vi tilbyder hos CykelKram, kan også nemt benytte et AVS system. AVS er kort sagt et utroligt smart kliksystem til din kurv og bagagebærer, der gør din transport af ting nem og fleksibelt. Ved blot at montere et AVS system på din EBS cykel, kan du nemt af-og påmontere din AVS cykelkurv eller taske og tage den med dig, f.eks. som en indkøbskurv, når du skal handle. Køber du en helt ny EBS hos CykelKram og samtidig ønsker at tilkøbe AVS system, så påmonterer vi det gerne for dig, så din cykel er good-to-go, når du får den hjem.

Vælg en cykel, der passer til dig

Det er vigtigt, at du vælger en cykel, der passer til dine behov. Hvis du derfor leder efter en cykel af god kvalitet til hverdagsbrug, kan du f.eks. vælge en EBS city bike (både til damer og herre). Den har et utroligt let og flot design, giver plads til en masse skønne og komfortable cykelruter. Generelt er der stor forskel på, hvilke brugsbehov den enkelte har, og derfor er det ikke altid, at du finder en cykel, der er udstyret med alle de features du ønsker. Derfor findes der også hos CykelKram et hav af udstyr så du kan sammensætte din EBS cykel helt efter dine ønsker, f.eks. ved tilkøb af kurv, cykellygter, mm.

Høj kvalitet til fornuftig pris

En spritny cykel af og til være en dyr investering – men god kvalitet behøves ikke altid at tømme pengepungen. Derfor får du, med en EBS cykel, en prisvenlig cykel af god kvalitet. Hver del af en EBS cykel er valgt med omhu for kvalitet, design og komfort, derfor er det også en god investering, hvis du leder efter en cykel, der skal holde i mange år. Se også den enkelte cykels garanti under dens beksrivelse.

Brug Kramguiden

Vi anbefaler, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg. Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr. Skulle du have spørgsmål til EBS modellen, er du også velkommen til at skrive til os på mail eller i vores chatfunktion, hvor vores cykeleksperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 7174 1886.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.