Ebsen

Leder du efter et godt dansk cykelbrand? Så er Ebsen cykler måske lige det du mangler. Ebsen cykler blev grundlagt i 1993, og har siden hen produceret og solgt tusindvis af cykler national og international. Deres cykler er kendetegnet ved det flotte klassiske og retro look, der hele tiden bliver optimeret til at følge med tiden. Udover cyklernes flotte design, er de også lavet i gode materialer, så du er sikret en cykel af høj kvalitet – og så er cyklerne også i en rimelig prisklasse. Så med en Ebsen cykel, får du altså meget cykel for pengene.

Ebsens historie 

Ebsen Bikes A/S begyndte at designe og sælge cykler i 1993 i Peter Ebsen’s barndomsværelse i Vojens. I starten leverede Peter Ebsen cykler til ca. 15 cykelforretninger fordelt rundt i Danmark, men i dag er dette antal mere end tidoblet. I dag er Ebsen ejet af tyske Hermann Hartje KG, og mærket har skiftet navn til Hartje Ebsen.

En cykel til hele familien

Ebsen cykler er ikke kun lavet til voksne, men hele familien har faktisk mulighed for at få en god og ordentlig cykel. Hos CykelKram finder du Ebsen cykler i et væld af farver, designs og cykler både designet til kvinder, mænd og børn. Ebsen cykler, er altså cykler til hele familien.

Mulighed for AVS system

AVS klik system bliver mere og mere populært – og vi forstår virkelig godt hvorfor. AVS er en utrolig smart løsning til dig, der ønsker en nem og enkel måde at transportere ting på din cykel. På en Ebsen cykle har du også mulighed for at montere et AVS beslag, så du nemt og enkelt kan klikke en cykeltaske, cykelkurv, mm. Fast på din Ebsen cykel nemt og hurtigt.

Ønsker du f.eks. at bruge din cykel til transport af dagligvare, skoletaske – eller måske skal du på en længere cykeltur, der kræver en del mere oppakning, så er AVS en genial løsning. Du kan nemt tage dine ting med, og afmontere dem hurtigt igen, så dine ting ikke er nødsaget til at blive efterladt på din cykel – og du kan f.eks. også bruge din AVS cykelkurv, som indkøbskurv.

Vil du vide mere?

Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886. Her er vores cykeleksperter klar til at besvare dine spørgsmål, så du kan finde den helt rigtige Ebsen cykel for dig og din familie.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel. Investerer du i en helt ny cykel og samtidig tilkøber ekstra features så som cykelkurv, AVS system mm. Montere vi det også gerne inden, du modtager din cykel, så den er good-to-go.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve