Elvedes

Elvedes er en hollandsk virksomhed med et international brand, der siden 1965 har leveret og produceret knallert og cykel dele  i alt fra bremsesko til bremseskiver og kabler. Virksomheden voksede og der har sidenhen været stor efterspørgsel på deres produkter og nu mere end 50 år efter grundlæggelsen er Elvedes er vokset til en familievirksomhed med en voksende markedsposition i hele Europa.  Elvedes er et spliddele´s mærke og producerer derfor alt fra kabler, bremseklodser, lejer, krankbokse, pulley hjul, wire og meget mere. Så skal du have gode cykeldele, så se vores udvalg af Elvedes produkter.

Et lang historie af kvalitet

Elvedes har i mere end 50 år produceret alverdens dele til både cykler og knallerter, og er derfor eksperter inden for området. De producerer deres produkter i god og ikke mindst høj kvalitet – også er sortimentet af Elvedes produkter hos CykelKram også bredt, så du kan finde lige den del, du mangler.

Skarpe priser

I sortimentet findes der et bredt udvalg af forskellige cykel dele fra Elvedes. Og vigtigst af alt, så behøves god kvalitet ikke at være dyrt. Og cykeldele fra Elvedes er virkelig til gode priser – så hvorfor gå ned på kvalitet, når du her får reservedele til fabelagtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er du i tvivl om, hvad du mangler?

Er du i tvivl om, hvilken reservedel du mangler til din cykel? Eller har du spørgsmål til Elvedes? Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886. Her er vores cykeleksperter klar til at besvare dine spørgsmål om Elvedes produkterne, så du kan finde lige det, du står og mangler.

Læs mere

Produkter:306

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume