Excelsior

Leder du efter en flot, god hverdags cykel, kan vi varmt anbefale en Excelsior cykel.  Excelsior cykel er en cykel designet til bykørsel, der har et flot og retro udsendende. Den er lavet af aluminium, hvilket gør den utrolig let og nem at cykle på. Derudover, er det også en cykelmodel, der har indbygget LED dynamolygter (både for og baglygte), hvilket gør, at du altid har et godt og kraftigt lys på din cykel så du sikkert kan færdes i trafikken. En Excelsior cykel er altså en god, let og velkørende cykel, der er perfekt til dig, der ønsker en cykel til hverdags/bykørsel i et flot of retro design.

Komfort, komfort og mere komfort

Som tidligere nævnt, har Excelsior cyklen dig i fokus. Den er designet til at give dig et godt solidt greb i vejen for, at du får den bedste cykeloplevelse.  Derudover er Excelsior et brand, der ønsker at give deres kunder høj komfort og god affjedring i sadlen, så kommer med en Excelsior cykel både til at køre og sidde godt under hele turen.

Det er vigtigt at vælge en cykel, der passer til dine behov og hvor du cykler. Leder du efter en cykel til bykørsel, er en Excelsior cykel, måske den rette for dig.  Der er stor forskel på, hvilke brugsbehov, den enkelte har, derfor er det vigtigt at vælge en cykel med den rette komfort, styr, sadel, brugsbehov mm. Med den rette cykel til dine behov sikrer du en optimal kørestilling og den bedst mulige cykeloplevelse.

Ekstra features

Nogle modeller kommer måske uden den feature eller det udstyr du ønsker – men hertil har vi også en løsning. Når du køber en ny  Excelsior cykel hos CykelKram monterer vi alle dine ekstra ønskede features eller udstyr. Det vil altså sige, at hvis du f.eks. ønsker en cykelkurv, et AVS bagagebærer, eller noget helt tredje, monterer vi det på din nye cykel. Du slipper derfor for at bøvle med selv at skulle påmontere diverse dele.

AVS beslag

Det er også muligt at tilkøbe AVS beslag. Når du køber en cykelkurv eller en cykeltaske med AVS beslag kan du med et enkelt klik montere eller afmontere det udstyr, du har behov for i situationen. En utrolig smart løsning til dig, der ønsker en nem og enkelt måde, at transportere dine ting på din Excelsior cykel. Køber du AVS beslag samtidig med, at du køber din Excelsior cykel monterer vi det hele for dig.

Har du spørgsmål til Excelsior?

Er du i tvivl om en Excelsior cykel er det rette for dig? Eller har du spørgsmål til Excelsior? Uanset dine spørgsmål til, sidder vi klar til at besvare dem alle. Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.

https://www.excelsior-fahrrad.de/classic-modelle/#klapprad

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:6