GT

GT er en amerikansk cykelproducent, der blev grundlagt i 1979 af Gary Turner og Richard Long. GT Cykler bliver både fremstille i carbon og aluminium, hvilket gør deres cykler utroligt lette. Hos CykelKram finder du et bredt udvalg af GT cykler i alt fra børne BMX, racercykler og Mountainbikes – og så er de i en prisklasse, der er til at betale. Deres udviklet cykler til enhver type rytter med en konsekvent mission. Den mission er den samme grund til, at alle kaster et ben over deres allerførste cykel – ren sjov, simpel og enkel. Alle GT cykler er lavet i materiale og udstyr af høj kvalitet, så du får de bedste komponenter i din cykel for den mest optimale køretur. GT er kort sagt lavet med fokus på komfort og med det rette design, så du får den bedste køretur uanset model.

Sjov er en seriøs forretning

”Sjov er en seriøs forretning” – sådan lyder GTs motto, hvori de stræber efter at give deres kunder den bedste oplevelse, hver gang de begiver sig ud på deres GT cykel. De ønsker at blande sport og sjov, så alle får den bedste og mest optimale cykeltur, uanset hvilken cykel de benytter. Derfor har GT utroligt stor fokus på skabe gode cykler med god mulighed for mobilitet og sjov.

Innovativ teknologi

GT har igennem deres levetid fokuseret på at producerer cykler, der er af god kvalitet, af de rette materiale og for at skabe en cykelglæde blandt folk. Derfor er GT også nu og fremadrettet fokuseret på at blive inspireret til at udvikle nye teknologier, så de hele tiden kan give deres brugere den bedste cykel med under de nyeste og mest optimale omstændigheder.

Har du spørgsmål ?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken cykel du skal vælge. Og af og til er der også en hel del spørgsmål og nysgerrighed forbundet med at investere i en ny cykel.

Uanset dine spørgsmål, så sidder vores cykeleksperter klar til at hjælpe dig. Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye GT cykel.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:5