Hebie

Hebie er et tysk virksomhed med en masse historie. Hebie blev grundlag 1868 i Bielefeld Tyskland af Heinrich Hemmelskamp. Heinrich havde et mål om at lave Hebie til en af de største skærm mærker i verden. I dag er Heinrich skærme meget kendte over alt i verden med deres kvalitets produkter i alt fra skærme, kædeskærm og støtteben til alle cykle modeller

Hebie slogan er ”forbliv altid ren”, hvilket også skinner igennem i deres anerkendte produkter. I 1980’erne revolutionerede Hebie cykelmarkedet Plug-in cykelskærme og har siden da udviklet et væld af kvalitetsprodukter til cykler.

Cykelskærme

Et af Hebies klassiske og bedst kendte produkter er cykelskærmene. I forlængelse af deres slogan, er en af Hebies mærkesager at udvikle produkter, der sikrer, at du kommer helt frem til din destination uden snavs og skidt på dit tøj. Med en Hebie skærm får du et godt produkt til en fornuftig pris, der beskytter dig fra at blive drivvåd og beskidt på din cykeltur.

Produkter til alle cykler

En af fordelene ved Hebie er, at de ikke kun producerer produkter til en bestemt type cykel, men at de faktisk laver cykel produkter og tilbehør til enhver slags cykel. Så hvad end du bruger din cykel til hverdags turer, om du kører på MTB, Racercykel, Gravel eller noget helt fjerde, kan du altså hos CykelKram finde Hebie cykeludstyr til enhver cykeltype.

Vil du vide mere om Hebie?

Har du spørgsmål til Hebie cykeludstyr? Har du brug for vejledning til, hvilket produkt du skal vælge? Eller måske et helt tredje spørgsmål?  Skriv til os på mail eller chat, hvor vores cykeleksperter sidder klar til at hjælpe dig og vejlede dig. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 7174 1886.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:4