Mixbike

Hos CykelKram finder du også det populære mærke Mixbike, der producerer cykeltilbehør og reservedele. Mixbike er et udstyrs mærke fra C.reinhardt, der producererlygter, håndtag, skærme, pumper, kurve, smøremidler og meget mere til lave priser.

De er særdeles kendt for deres funktionelle løsninger i deres produkter, samt deres solide valg af materialer, der sikrer en høj kvalitet af hvert enkelt produkt. Hos os finder du derfor et bredt udvalg af diverse cykeltilbehør og reservedele – alt fra cykellygter og kædespray til skærmsæt og cykelsadel.  Med Mixbike for du altså kvalitets cykeltilbehør og reservedele.

Mixbike cykellygter

En af de mest kendte typer tilbehør fra Mixbike er deres cykellygter. Mixbike cykellygter findes i et væld af forskellige modeller og forskellige lysstyrker. Deres brede udvalg af cykellygter gør det derfor nemmere at finde den cykellygte, der passer bedst ti dig – der er nemlig stor forskel på brugsbehov. Cykler du f.eks. på MTB i de mørke timer, har du brug for en cykellygte, der lyser ekstra kraftigt. Hvorimod hvis du bruger din cykel på en oplyst vej efter mørkets frembrud, kan du måske bedre bruge en Mixbike cykellygte, der er mindre kraftig. Du finder både Mixbike cykellygter med batteri og med USB opladning.

Mixbike Cykelsadel

Mixbike producerer også utroligt gode og komfortable cykelsadler. Det er vigtigt at finde den rette cykelsadel til din cykel – for da der er meget forskel på, om du kører MTB eller på citybike, er der dermed også forskel på, hvilken cykelsadel du skal bruge.

Vi har derfor et godt udvalg af Mixbike cykelsadler, så du kan finde den der passer bedst til dig og dine cykelbehov. Under hver enkelt Mixbike cykelsadel kan du finde en mere uddybende beskrivelse af produkterne.

Tommelfingerregel: Hvis du gerne vil køre hurtigt, skal du været meget foroverbøjet eller nærmest ligge ned på din cykel, så du mindsker vindmodstanden – og dertil er det godt at investere i en smallere sadel. Omvendt er en bredere cykelsadel super god, hvis du skal køre i lidt mere roligt tempo og sidde mere oprejst.

Mixbike cykelskærme

En Mixbike cykelskærm beskytter dig og din cykel fra de værste vandsprøjt, skidt og snavs fra dine hjul. Om du cykler til skole, arbejde eller skal ud at køre på din MTB, er en cykelskærm, en god investering, så du undgår at blive alt for beskidt.  Mange cykler til hverdagsbrug har en cykelskærm monteret fra start, men især MTB og racercykler har ikke en cykelskærm fra start. Derfor har vi samlet et udvalg af cykelskærme til hverdagscykler (citybikes), cykelskærme til MTB og cykelskærme til racercykel – men også Mixbike skærmsæt.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til Mixbike og produkterne – eller er du i tvivl om du kigger på det helt rigtige produkt til din cykel? Uanset dit spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Skriv til os på vores chat eller giv os et kald. Vores cykeleksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig til den helt rigtige cykelskærm

Læs mere

Produkter:95

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume