Norden

Norden er et dansk brand, der designer og producerer cykler og cykeltilbehør. Norden produkter er designet og tilpasset det nordiske vind og vejr. Derfor er materialerne til deres produkter nøje udvalgt, både i forhold til de praktiske men også det æstetiske. Nordens cykler og cykeltilbehør har derfor i de skandinaviske designs både øje i farvevalg og produkternes simple men elegante udseende. En Norden cykel, er derfor en cykel af god kvalitet med fokus på det simple i kontrast til byens stress og støj.

Nordens retromodeller

I kontrast til mange andre cykelproducenter, der producerer deres cykler i aluminium, så producerer Norden flere af deres modeller, blandt andet retro-modellerne, i stål for at skabe mere autenticitet til cyklen. Igennem alle Nordens produkter, kan man se det skandinavisk inspireret look. I Nordens produkter er fokus på funktionalitet, kvalitet – men også det minimalistiske design, der kombinerer de klassiske 1930’er cykler med nutidens moderne trends.

Norden Cykelkurv

Udover Nordens cykler, så producerer de også cykelkurve, som du hos CykelKram kan finde i alverdens størrelse, former og farver. Hos CykelKram finder du alt fra moderne aluminiums cykelkurve til den klassiske Norden fletcykelkurv. Alt afhængigt af dine behov og din cykel, kan du både montere mindre såvel som store cykelkurve på din cykel – og cykelkurve med forskellige ”netmasker” i diverse materialer – og Norden cykelkurve findes både til montering foran såvel som bagpå. Der er kort sagt lidt til enhver smag.

Vil du vide mere om Norden?

Vil du vide mere om Norden? Eller har du spørgsmål til en eller flere Norden cykler?  Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886. Vores cykel eksperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype.

Læs mere

Produkter:54

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume