Pirelli

En af verdens største dækproducenter er Pirelli. Pirelli er et italiensk brand, der blev grundlagt i 1872 og i 1905 startede Pirelli op med at lave super dæk. Sidenhen har de produceret dæk til alt fra cykler, biler og lastbiler. Pirelli er indbegrebet af kvalitet, hvilket tydeligt ses i deres dæk. Om du bruger din cykel til hverdagsbrug, kører på racercykel, Gravel eller Mountainbike, så kan du finde flere forskellige typer og modeller af Pirelli til samtlige cykelbehov. Pirelli dæk er i den lidt dyre ende, men til gengæld får du gode solide dæk, der holder.

Pirelli racerdæk

En af Pirellis mest kendte cykeldæk er deres racercykeldæk. Pirellis racerdæk er utroligt populære på grund af deres gode kvalitet – og bruger du racercykel ofte, eller måske til et mere professionelt brug, er det vigtigt, at du investerer i et par gode dæk. Pirellis  racerdæk findes med forskelligt mønster og breder, så du kan finde det, der passer bedst til dine behov.

Punkterfri dæk

Vi kender nok alle sammen til scenariet, hvor vi cykler og pludselig føles det hårdere end normal – og andre gange, går vi ud til en cykel, hvor man på lang afstand kan se, at dækket er flad. Vil du derfor minimere chancerne for et punkteret dæk, så er et Pirelli punkterfri dæk lige det, du leder efter. Pirelli producerer også punkterfri dæk, der er lavet stærkere materiale end normale cykeldæk, hvilket gør det sværere for dækkene at punktere – ikke umuligt, men gevaldigt meget svære på grund af det ekstra beskyttende lag mellem dæk og slang.

Mindsk skader på dæk og slange

Det er utroligt vigtigt, at du har det rette dæktryk, når du cykler for at mindske slid og undgå at skade dine dæk og slange.  Cykler du med for højt dæktryk, risikerer du, at dine dæk bliver mere fintfølende, hvorimod for lavt dæktryk kan skade dæk og slange– og så kræver det også en del flere kræfter at cykle, da den bliver meget hårdere at træde. På dine cykeldæk står der altid skrevet dæktrykket for lige netop dine cykeldæk – de er som oftest angivet i bar eller PSI (Punds per Square Inch).

Har du spørgsmål til Pirelli?

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Pirelli. Skriv til os på vores chat eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886, hvor vores cykeleksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål. På den måde sikrer du at finde de bedste og helt rigtig Pirelli cykeldæk til din cykel.

Læs mere

Produkter:43

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume