Puky

Puky støtter Helte- fordi hvert barn er helten i sin egen historie. Puky har støttet vejens helte i over 70 år og hjælper børn med at opdage deres miljø selvstændigt med Puky´s køretøjer, samtidig med, at Puky støtter den fysiske udvikling.

Sådan har PUKY været involveret i at skabe smukke barndomsminder i årtier. PUKY GmbH & Co. KG blev grundlagt i 1949 i Düsseldorf og har lavet børne cykler og løbecykler lige siden Gør cykelturen til en leg for dit barn med en Puky cykel.

Cyklerne har et helt unikt og børnevenligt design helt ned til de mindste detaljer på cyklen – og derfor er de også utroligt populære blandt børn (og forældre). Hos CykelKram finder du derfor et bredt udvalg af børnecykler, så du og dit barn kan finde den helt rette cykel. Derudover er Puky cykler også et brand, der har overkommelige priser – og du får derfor en god kvalitets cykel i et flot design uden, at den vælter hele budgettet.

Puky Løbecykel

Hos CykelKram har vi et bredt udvalg af Puky løbecykler til dit barn – i alverdens farve og størrelser. Løbecykler er ikke en ”rigtig” cykel, men en cykel der giver dit barn et godt udgangspunkt for at lære at cykle. Det er derfor utroligt vigtigt, at vælge den rigtige størrelse løbecykel til dit barn. I vores Puky modeller er derfor løbecykler til de helt små (omkring 1 år) og løbecykler til de lidt større. Det er vigtigt, at du vælger en løbecykel i den rette størrelse – det vil sige, at dit barn skal kunne nå jorden med flad fod og let bøjede ben. Bliver løbecyklen for stor, vil den også hurtigt for tung til dit barn.

Du finder derfor Puky cykler i 3 forskellige størrelser løbecykler 10 tommer (mindste løbecykel), 12 tommer og 14 tommer. Når de barn er klar til at tage skridtet videre og løbecyklen ikke længere passer, kan du skifte til en almindelig Puky børnecykel – der selvfølgelig også kommer i seje designs til alle aldre og køn.

Puky Børnecykler

Børnecykel kategorien dækker over alle typer af cykler til børn fra ca. 4 år og op til ca. 14 år – og Vi har hos CykelKram derfor også et godt udvalg af seje Puky børnecykler. Cyklerne har børnevenlighed i fokus, derfor har flere af cyklerne udstyret med børnevenlige pedaler med er non-slip pedaler, altså pedaler, hvor det barnets fod ikke så nemt kan glide.

Leder du derfor efter en god børnecykel – eller måske den første cykel til dit barn, så er Puky cykler et godt valg. Hos CykelKram forhandler vi udelukkende sikkerhedsgodkendte børnecykler og fra anerkendte cykel-mærker. Det betyder ikke, at vi ikke tilbyder billige børnecykler. Det betyder blot, at vi er omhyggelige med at finde en god kvalitet til en god pris.

Design har betydning

Ligesom så mange af os ønsker en god og flot cykel, der passer til os, både i form af brugsbehov og design – på samme måde ønsker vores børn det også. Der findes både udprægede pigecykler og udprægede drengecykler indenfor børne- og juniorcykler. Og i takt med at mountainbikes er blevet mere populære, har mange fabrikker også udviklet unisex modeller til piger og drenge. De minder meget om mountainbikes til voksne og har også mange af de samme features: Mekanisk skivebremse, forgaffel med støddæmper, kraftige, mønstrede dæk osv.

Mange børn ønsker en cykel i en bestemt farve, derfor tilbyder vi også Puky børnecykler i forskellige farver – og er som sagt et brand, der vægter børnevenlighed og børnevenligt design utroligt højt, derfor er der også lidt til enhver smag.

Husk cykelhjelm

Uanset om du vælger en Puky løbecykel, en Puky trehjulet cykel eller en Puky børnecykel (med eller uden støttehjul), anbefaler vi altid at investerer i en cykelhjelm til dit barn. Der er ofte fuld knald på børnecykler, og når de først kommer rigtigt i gang, kan farten blive utrolig høj. Derfor er det vigtigt, at dit barn altid er godt beskyttet, når det cykler. Se derfor vores store udvalg af børnecykelhjelme her

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:3