SMART

SMART er et lygte brand som laver mange fede for – og baglygter, og både til fast montering og med rem montering. SMART har i gennem to årtier, har udviklet innovative cykellygter af høj kvalitet, der giver et godt og kraftigt lys til din cykel – og i Danmark har et par af deres lygter bl.a. blevet kåret som ”bedst i test”. Det smarte i SMART cykellygten er bl.a. det utroligt gode og kraftige lys – men også, at flere af modellerne kan monteres fast direkte på din cykel, så du ikke skal af- og påmontere dem for hver cykeltur.

LED SMART cykellygter

LED cykellygter, også betegnet som ”Light Emitting Diode” cykellygter, er lygter, der genererer lys igennem elektronisk element. Hen over de seneste år er cykellygter med LED blevet utrolig populær på grund af dens lave strømforbrug. Med LED SMART lygter til din cykel skal du heller ikke bekymre dig om batteri, da cykellygterne er genopladelige – og det smarte er, at de skal oplades med et USB-stik. Så leder du efter et par gode lygter, der ikke kræver batteri og kan fastmonteres på din cykel, kan vi varmt anbefale SMART LED cykellygter.

Gå aldrig på kompromis med dine cykellygter!

Cykellygters formål er at gøre dig synlig i mørket – og det gælder både en cykel forlygte og en cykel baglygte. Som cyklist er du næsten umulig at se i mørket, hvis du ikke har gode cykellygter på, derfor er det vigtigt, at du investerer i et par gode cykellygter, som for eksempel, SMART cykellygter, der givet et kraftigt og konstant lys på din cykel. Derudover har SMART cykellygter også en refleks på selve lygten, hvilket gør at du bliver endnu mere synlig i trafikken.

Montering af cykellygter

Cykellygter kan monteres på vidt forskellige måder, derfor findes der forskellige beslag og tilbehør til enhver cykellygte – men hvilket beslag du skal vælge, afhænger af, hvilken cykel du har, og hvordan den er udstyret. SMART cykellygter er en cykellygte, der skal monteres direkte på din cykel, og er derfor utrolig praktisk. Under hvert SMART lys kan du læse mere om montering.

Har du spørgsmål til SMART?

Har du spørgsmål til SMART lygter? Uanset dine spørgsmål sidder vi klar til at besvare dem alle. Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:2