Topeak

Topeak startede i 1991 med at lave værktøj til cykler, som var let at have med i baglommen og helt siden starten har Topeak skabt produkter, der har sat industristandarden for innovation. I dag for de vundet adskille priser for deres smarte designs og kvalitet, i 2009 og 2011 vandt de f.eks. prisen for bedste værktøjsmærke og REDDOT DESIGN AWARD – i alt har de vundet 16 gange.

I Danmark er Topeak også et velkendt navn, særligt deres cykelpumper, cykellygter og cykelværktøj.  Brandet stræber efter at give dig den bedste oplevelse på din cykeltur med innovative produkter, der giver dig mulighed for at udforske verden på din cykel.

Alt hvad cykelhjertet begærer

Topeak har en bred vifte af produkter, der alle er lavet med tanke og øje for cyklisten og komforten. Hos CykelKram finder du derfor et væld af Topeak produkter, hvor vi tilbyder alt fra lygter, flaskeholdere og cykelkurve til bagskærme cykelpumper og værktøj. Kort sagt, så har Topeak cykeltilbehør og udstyr til at, hvad dit cykelhjerte begærer.

Topeak cykelpumper

En af de mest klassiske og velkendte Topeak produkter, er deres cykelpumper. Deres cykelpumper er lavet med øje for detaljen og den praktiske brug af produktet, derfor finder du både Co2 pumper, håndpumper og fodpumper med og uden en dæktryksmåler. Med Topeaks brede udvalg af cykelpumper, kan du altså finde den, der passer bedst til dig og dine cykelbehov.

Kører du ofte lange ture på din cykel, er det en klar anbefaling at vælge en mindre pumpe, da de er lette, praktiske og fylder næsten ingenting – så kan du nemt pakke den ned i tasken og tage den med på tur. Ønsker du derimod en cykelpumpe, der også kan måle dæktrykket, kan du med fordel vælge en Topeak fodpumpe med manometer.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Er du på udkig efter et specifik Topeak produkt? Eller har du spørgsmål til produkterne, så er vi klar til at besvare alle dine spørgsmål. Skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886, hvor vores cykel eksperter sidder klar til at hjælpe dig.

Læs mere

Produkter:181

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume