Trelock

Sinde 1854 har Trelock skabt tysk innovation. Trelocks mål er at skabe den størst mulige sikkerhed og tage innovationen til nye højder, når det kommer til cykellåse. Derfor har Trelock til fokus at skabe cykellåse til fordel for alle cyklister, cykler og de individuelle brugsbehov. Trelock er indbegrebet er sikkerhed, tekniske kompetencer og fascinerede produkter, der er til at stole på, og som er gennemtestet. Med en Trelock cykellås øger du altså din cykels sikkerhed gevaldigt.

Forsikringsgodkendt Trelock cykellås

Flere af Trelock cykellåse er forsikringsgodkendte, det vil sige, at cykellåsen opfylder visse krav i tilfælde af at den bliver stjålet. Når cykellåsen opfylder disse krav, er den Varefakta godkendt, og du vil kunne søge om erstatning, hvis uheldet skulle være ude og den bliver stjålet.  Det er vigtigt, at du altid tjekker med dit forsikringsselskab om de kræver Varefakta godkendte låse eller anden form for godkendelse i tilfælde af at fin cykel bliver stjålet. På den måde sikre du dig, at du kan få en erstatning, hvis uheldet skulle være ude.

Under hver beskrivelse, er den enkelte cykellås rangeret fra sikkerhedsniveau 1 til 6, hvor 6 er det højeste og bedste sikkerhedsniveau. Har du derfor en dyr cykel, anbefaler vi stærkt at vælge en godkendt Trelock cykellås med et højt sikkerhedsniveau, der gør det ekstra svært for en cykeltyv at bryde cykellåsen op.

Find den lås, der passer bedst til din cykel

Udover sikkerhedsniveau, er det også vigtigt at vælge en cykellås, der passer til dine behov. Vil du have en let cykellås? Er det en vigtig faktor, hvor meget låsen fylder? Skal den være forsikringsgodkendt?

Det er individuelt, hvilke behov vi har til cykellåse, derfor finder du her på siden et bredt udvalg af cykellåse med alt fra Trelock bøjlelåse, Trelock foldelåse, Trelock kabellåse, Trelock kædelåse, Trelock kodelås, Trelock ringlås og Trelock wirelås. Vi anbefaler, at du læser om hver enkel lås og dens sikkerhedsniveau, så du er sikker på at få den rette lås til din cykel.

Hvilken cykellås skal du vælge?

Der er mange muligheder, når du skal investere i en cykellås – og mange forskellige prisniveauer og sikkerhedsniveauer. Har du derfor spørgsmål til Trelock, en specifik cykellås eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål, så du kan sikre din cykel bedst muligt.

Læs mere

Produkter:41

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume