Victoria

Leder du efter en Victoria cykel? Hos CykelKram tilbyder vi også Victoria cykler, der i mere end 100 år har produceret cykler i høj kvalitet. Victoria er et tysk brand, der kombinerer innovation, flot design og en komfort. Vælger du at investere i en Victoria cykel, får du en utrolig god cykel til en fornuftig pris – og en utrolig god cykeloplevelse. Victoria er blandt andet også kendt for deres elcykler, der giver maksimal komfort og kvalitet på cykelturen. Se hele udvalget nedenfor.

Testvinder 

Victoria cykler er et kæmpe stort anerkendt tysk cykelmærke med fokus på kvalitet og kørekomfort. Victoria er også vinder af flere test og har topkvalitets komponenter, der også klart vidner og brandets høje kvalitet. Victoria laver både el-cykler og alm. cykler og er utroligt kendte for deres el-cykler i både ind- og udlandet.

Centermotor

På flere af Victoria cykelmodellerne er en BOSCH centermotoren integreret i cykelstillet, det vil altså sige, at motoren er placeret ved dine pedaler. Det, der gør forskellen ift. hvor på cyklen motoren er placeret, er, hvor mange kræfter du skal bruge for at få motorhjælp – og med en centermotor, vil du skulle have lidt flere kræfter i brug. Dog føles trådet mere som at cykle på en almindelig cykel, men centermotoren har også flere kræfter, når først den kommer i gang, hvilket kan være en klar fordel, hvis du ofte cykler i bakket terræn eller skal ud i blæsten.

Maksimal komfort

Victoria cykler er lavet af gode materialer, der sikrer den bedste cykeloplevelse – bl.a. ved brug af det anerkendte ”BOSCH motor”, der har fået stor opmærksomhed grundet den høje kvalitet og placering i krankboksen, der giver en bedre kører oplevelse. Derudover har flere Victoria modeller også en lav indstigning, hvilket gør det meget nemmere at komme af og på cyklen, der øger komforten gevaldigt. Dette er især en fordel hvis du er gangbesværet.

Få råd og vejledning fra vores cykeleksperter

Det kan godt være lidt svært at finde ud af om en cykel opfylder dine cykelbehov, hvilket ekstra ting der kan monteres, osv.  Har du derfor spørgsmål til Victoria cyklerne, så sidder vores cykeleksperter altid klar til at hjælpe dig! Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vi klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål, så du kan finde lige den cykel, der passer bedst til dig.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:3