Samlet og finjusteret af fagmanden

Når du køber en ny cykel hos Cykelkram, så er den altid 100% samlet. Det er uanset om du får den leveret hjemme eller kommer forbi cykelforetningen i Fjelstervang.

For det at samle en cykel og få finjusteret bremser, gear og andre justerbare dele, er en sag for en fagmand. Derfor hjælper vores cykelmekanikere dig med at samle cyklen 100%, så du er sikret en helt igennem i orden cykel, når du handler hos Cykelkram.

Alt du skal gøre er at åbne pakken

Hvis du betiller en ny cykel hos os med levering, så vil du efter kort tid modtage en pakke derhjemme, med den 100% samlede cykel i. Og alt du skal gøre er så at åbne pakken op, og cyklen er derefter helt klar til brug.

Vores cykelmekanikere sørger for både at finindstille og justere cyklens mekaniske dele og elektriske dele, så den er 100% i orden og velsmurt, når du modtager den.

Færdigsamlet og klar til brug

Så uanset om du køber en ny ladcykel med elmotor, en mountainbike, en elcykel eller noget helt fjerde, så køber du altid en færdigsamlet cykel, som er klar til brug, når du handler hos Cykelkram.

Og skulle det ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Med vores fysiske cykelbutik nær Herning i Midtjylland, er vi nemme at finde vej til.