Når du prøvekører en cykel eller elcykel hos os, så starter du prøveturen i rolige omgivelser. Her ser du over styret på en ladcykel og ned af vejen foran facaden på Cykelkrams Cykelbutik på Rolighedstræde

Nu åbner Cykelkram sin cykelbutik i Fjelstervang – Din cykelhandler lokalt & på nettet.

I april måned 2022 åbnede vi officielt for vores fysiske cykelforretning i Fjelstervang nær Herning i Midtjylland. Det betyder, at du nu kan komme forbi vores mere end 300 m2 store cykelbutik, hvor vi handler med cykler, elcykler, el ladcykler og meget mere.

Vi har åbent alle hverdage og om lørdagen. Her kan du komme forbi og prøvekøre cyklerne og cykelhjelmene med mere. Og du kan komme forbi og få en snak med os, om hvilken cykel eller cykeltilbehør, der passer dine behov bedst.

Der er højt til loftet inde i cykelbutikken i de renoverede og ombyggede værkstedslokaler i Fjelstervang. Men endnu højere til loftet uden for. Så når vejret ellers tillader det, kan du udenfor se et lille udvalg af de mange cykler og elcykler fra butikken.

Cykelhandler med cykelkram og kvalitet

Som cykelhandler er det vigtigt at kunne vise sine cykler og andre varer til vores kunder. Derfor har vi selvfølgelig en fysisk butik, som er en naturlig forlængelse af vores webshop. I butikken kan du se og købe det samme udvalg, som du kan finde på vores webshop.

Det er også i værkstedet i baglokalerne ved cykelbutikken, at alle vores cykler, el-cykler, el mountainbikes, ladcykler med el, osv bliver samlet og gjort klar til vores kunder. Vores cykelmekanikere sørger for at cyklerne er 100% færdigsamlede, sikre og helt klare, så vi maksimerer din cykelglæde, når du har gjort en god handel hos os.

Vores beliggenhed i Fjelstervang ved Herning gør, at vi kan sælge cykler og elcykler til de helt rigtige priser, da vores billige husleje minimerer vores daglige udgifter, og vi derfor kan sælge cykler og elcykler meget billigere end vores konkurrenter.

Vilde åbningstilbud i cykelbutikken og kaffe på kanden

Vi er glade og stolte over, at vores cykelbutik endeligt kan holde officielt åbent. Og det fejer vi i hele åbningsmåneden med at køre vilde tilbud på massevis af elcykler og cykler i forretningen. Vi er til at handle med. Det er derfor at vi kalder os selv cykelhandlere.

For den bedste handel er den, hvor begge parter er tilfredse efter håndslaget. Og skulle du have brug for en kop kaffe mellem prøveturene på vores hundredvis af cykler, så har vi selvfølgelig en automat med kaffe, te og chokolade til fri afbenyttelse.

Der er også masser af cykler, elcykler, ladcykler, cykelhjelme, låse, cykellygter og meget andet at kigge på og prøve i vores store cykelforretning. Så selvom du er i en lille landsby i Jylland, er her masser at se på.

Cykelhandler midt mellem Midt- & Vestjylland

Før du køber en cykel er det ofte trygt at kunne prøvekøre cyklen, inden du træffer dit endelige valg. For en cykel er ikke bare en cykel. Den skal være god at køre på, og så skal den hjælpe dig med at komme sikkert og nemt frem, hvad end du cykler på arbejde eller motionscykler i fritiden.

Det er derfor vi som moderne cykelhandlere både sælger cykler og tilbehør online og fra vores butik i Fjelstervang nær Herning. Vi har i april måned 2022 officielt åbnet vores fysiske cykelbutik her i hjertet af Jylland.

Og som cykelhandler på grænsen mellem Midtjylland og Vestjylland sikrer vi, at vi er lokale for et bredt udsnit af jyderne, når de skal prøvekøre og købe cykler og elcykler.

Cykelmekanikerne samler alle elcykler, ladcykler og cykler med mere i værkstedet i de tilstødende lokaler til cykelforretningen. Alle cykler og alt ekstraudstyr bliver samlet 100% inden cyklerne bliver sendt afsted til kunderne med fragtmanden. Flere og flere kunder kommer efterhånden forbi cykelbutikken og henter deres varer selv.

Prøvekør cyklen eller elcyklen i rolige omgivelser

Vores cykelbutik ligger i rolige jyske omgivelser i den lille landsby Fjelstervang. Vores adresse er på Rolighedsstræde, og navnet lyver ikke. For når du prøvekører en cykel, herreelcykel eller dameelcykel med eller uden lad hos os, en el foldecykel eller noget helt femte, så kommer du, uanset om du drejer til højre eller venstre, direkte ud på en rolig villavej, hvor der er minimal trafikbelastning.

De jyske landeveje omkring Fjelstervang er også minimalt trafikbelastede, og du kan derfor nyde turen og virkeligt fornemme, hvordan cyklen fører dig frem i verden.

Alle cykelsmedens gode sider- lokalt i Midt- & Vestjylland og på nettet!

Når du køber cykel, elcykel, tilbehør til din cykel eller cykeludstyr hos os, får du den gode gamle cykelsmeds faglige standard og høje service til rådighed. For os er det særdeles vigtigt, at du får leveret nøjagtig den cykel eller det tilbehør, som passer bedst til dine ønsker og behov.

Det er derfor, at det er vigtigt at du både kan kontakte os online, over telefonen og ved at besøge os i cykelbutikken i Fjelstervang. Vi vil være til steder alle steder, så vi kan sikre vores kunder en så høj service, som det er os muligt.

Og skulle det ske, at der er brug for at få cyklen serviceret eller repareret, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ring og lav en aftale med én af os – så finder vi en løsning, du kan være tjent med. Med vores fysiske cykelbutik nær Herning i Midtjylland, er vi nemme at finde vej til.

Ny cykelhandler online og lokalt med cykelbutik i Midt- & Vestjylland