Her hos CykelKram, har vi ejet værksted med professionel mekaniker som er klar til alle udfordringer. Om det er en stor reparation, alm. service, klargørning, samling af cykler eller hvis der skulle komme en reklamation. Så står vores mekaniker altid klar

Alle typer reperationer

Vi har værksted i Kibæk, hvor vi med glæde hjælper dig med alle reperationer – og vi hjælper med samtlige typer reperationer. Om din cykel er flad, om kæden driller, om elcykel motoren volder udfordinger, eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er cykeleksperter

Hos CykelKram er vi Cykeleksperter helt ned til fingerspidserne – og vi elsker at nørde med divsere reperation og monteringer, så du kan blive køre klar igen.

5 stjernet service

Vi leverer service i topklasse. Om du har brug for en cykelreperation, ekstra montering eller blot har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig.

Skal du have hurtigt fat på os? Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål.

KramGuiden

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg, når du ckal købe en ny cykel- Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.