Ecobike

Tæm den spanske styrke på en Ecobike elcykel

Ecobike er en spansk virksomhed, der igennem mange år har produceret kvalitets elcykler af høj klasse. Ecobike er ensbetydende med bæredygtighed og styrke. Det er på disse cykler, at du finder nogle af markedets stærkeste elmotorer.

Og med spanske kræfter koblet sammen med kvalitetskomponenter og holdbarhed, får du en elcykel, som yder år efter år. Den er tilmed i stand til at klare vilde strabadser på både asfalterede veje, samt når du kører væk fra vejene og cykelstierne og ud på eventyr.

Ecobike er et kendt mærke i Europa og især i Polen og Spanien. Det er derimod et nyt mærke for mange kunder og elcyklister i Danmark.

Vi er derfor stolte af at kunne være den første forhandler af Ecobike i Danmark og være med til at vise danskerne et udvalg af kvalitetselcykler, som ikke koster en bondegård.

Ecobike var i 2022 vores mest solgte mærke i butikken og i webshoppen. Og med god grund. For du vil opleve særdeles gode køreegenskaber, når du cykler en tur på disse cykler.

Og så fås de i et hav af varianter og modeller. Så uanset om du er i markedet efter en el mountainbike, en hverdagscykel eller en foldecykel med elmotor eller noget helt fjerde, så kan du i langt de fleste tilfælde finde en stærk kvalitetscykel fra Ecobike i din ønskede kategori.

Ecobike producerer kvalitetselcykler med kraftige motor og store batterier. Deres elcykler er altid godt udstyret. Derudover laver Ecobike El-MTB, El-City Bikes og el-foldecykler til billige priser i flotte farver.

EcoBike’s mission er at levere bæredygtig mobilitet gennem cykler, så du trygt og med god samvittighed kan transportere dig frem og tilbage.

De fremstiller Ecobike lokalt med fokus på miljøet

En af de helt unikke ting ved Ecobike elcyklerne er, at deres cykler er lokalt fremstillet i deres fabrik i Catalonien. Her arbejder de målrettet hver dag for at producere de bedste cykler til deres brugere.

Deres mission er at skabe en hverdag med cykler, hvor vi, som forbrugere, får et mere effektivt og mindre forurenede transportmiddel, som skal skabe glæde i hverdagen.

I dag er langt de fleste af Ecobikes cykelelementer fremstillet lokalt, hvilket har stor betydning for miljøet og den europæiske økonomi. Og i de her dage arbejder de hastigt imod at få samtlige elementer fremstillet lokalt.

Når du investerer i en elcykel generelt, er det ofte forbundet med en lidt højere pris i forhold til en traditionel havelåge. Dette gælder også for Ecobike elcyklerne. Men vælger du Ecobike får du til gengæld en utrolig god elcykel for pengene, der udover at være af høj kvalitet er lavet af lokale elementer og med tanke på for miljøet.

Vælg mellem baghjulsmotor & centermotor på din Ecobike

Ecobike elcyklerne er fremstillet med enten en baghjulsmotor eller en centermotor – Og alt efter dine personlige præferencer, så er der forskel på hvilken type motorplacering, der bedst passer til dig.

Du kan læse vores store blogindlæg om motorplaceringer på elcykler ved at klikke her, eller du kan læse opsummeringen nedenfor.

Ved køb af en Ecobike med centermotor

Kort sagt, så fungerer en centermotor noget anderledes end en baghjulsmotor. Det skyldes at centermotoren er født med en momentsensor, som gør at motoren registrer hvor hårdt du selv træder i pedalerne.

Det betyder at du vil få hjælp fra elmotoren alt efter egen indsats. Træder du lidt i pedalerne, hjælper motoren lidt til. Træder du meget hjælper motoren endnu mere til. Elmotoren yder sine kræfter ved at hjælpe dig med at trække cykelkæden rundt i samarbejde med dig.

Du kan naturligvis indstille hvor meget motoren skal supplere dine bentråd. Dette gør du ved at skrue op og ned for hjælpen på displayet på styret.

En centermotor er placeret ved pedalerne og i Ecobike cyklerne er den skjult inde i cykelstellet. Med en centermotor minder cykelturen lidt mere om at cykle på en almindelig cykel. Du vil opleve det som om, at du har mange flere kræfter i benene, da pedalerne bliver nemmere at dreje rundt.

Og i modvind eller op ad bakke vil det for mange føles som om, at de har uendelige kræfter i benene. Derudover er alle Ecobike udstyret med utroligt stærke motorer, der gør at du hurtigt kan få god fart på cyklen.

Ved køb af en Ecobike med baghjulsmotor

I kontrast, så er en baghjulsmotor, som navnet lyder, placeret ved baghjulet. Baghjulsmotoren er udstyret med rotationsensorer, der aktiveres, når du begynder at træde i pedalerne. Det betyder, at elmotoren vil yde lige meget uanset om du træder hårdt, hurtigt eller stille og roligt.

Følelsen af at bruge en baghjulsmotor kan på mange punkter minde om at få et skub bagfra. Enten som en stærk medvind eller måske endda som hvis der var et kosteskaft bagpå din cykel og en stærk person til at skubbe dig frem i verden.

Denne type motor har, ligesom centermotoren, også en utrolig stærk motor, og er også utrolig støjsvag. For mange vil en baghjulsmotor være at foretrække, da den hjælper elcyklisten med at få fart på og komme omkring, uden at det behøver at kræve det store fra brugeren.

Omvendt kan brugeren også aktivt vælge at yde meget, hvilket vil få en elcykel med baghjulsmotor til at være den mest naturtro cykeloplevelse, som man kender det fra en gammeldags cykel.

Derudover er nogle af Ecobike elcyklerne med baghjulsmotor udstyret med en så kraftig motor, at de er nemme at få til at stejle og køre på baghjulet, hvis man kører med fuld styrke på motoren.

Hvilken Ecobike skal du vælge?

Det utroligt vigtigt, at du vælger den rette Ecobike til dine behov og med den motor, der passer bedst til dine cykelture. Oplever du tvivl eller har du spørgsmål til en specifik cykel eller Ecobikes generelt, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan fange os på telefon 7174 1886 eller ved at skrive til os i chatten eller på mail. Gør du det, er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi elsker glade kunder mindst lige så højt som vi elsker kvalitetscykler. Så vi er naturligvis til rådighed, så du kan finde lige den Ecobike elcykel, der passer bedst til dig og dine cykelbehov.

Book en prøvetur på en Ecobike

Når du klikker dig ind under den ønskede model af vores cykler og elcykler, kan du booke en tid til en gratis prøvetur. Booker du en tid før din ankomst, hjælper du os med at have cyklen helt klar og opladet, til når du er her.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:45