Vogue

Vogue Elcykler er Hollandsk passion med øje for stil

Kvalitet gør forskellen. Og en Vogue Elcykel er kvalitet af høj Europæisk standard. Takket være det moderne cykeldesign, kvalitetskomponenterne og det raffinerede ekstraudstyr kan du nyde en behagelig og stilfuld cykeltur ved køb af en elcykel fra Vogue.

Hos Vogue Bike er der øget fokus på sikkerhed. For en glad cyklist er en tryg cyklist. Som følge heraf har enhver Vogue elcykel et avanceret bremsesystem, optimeret for- og baglys, samt et funktionelt stel, der også ser brandgodt ud.

Vogue er et elektrisk cykel-brand fra Holland, der bestræber sig på at skabe det ideelle transportmiddel for alle. De skaber derfor udelukkende elcykler med fokus på et funktionel design, der er skabt med komponenter af højkvalitet. Synergien mellem disse to fokuspunkter sikrer en afbalanceret elcykel til kunderne.

Fokus er altså på brugeren – for brandet anerkender vigtigheden af, at alle brugere ikke er ens – derfor har Vogue skabt en bred vifte af de bedste elektriske cykler, der passer til forskellige brugere typer – uden at gå kompromis med komforten og kvaliteten af cyklerne.

Derfor finder du hos CykelKram naturligvis også den brede vifte af elcykler, som henvender sig til enhver dansk cyklist. Du finder derfor Vogue elcykler i traditionel stil, eller Vogue el-ladcykler med lad og plads til børn og varer foran.

Altid komfortabel på en Vogue elcykel og ladcykel

Du er altid komfortabel på vejen med en elcykel. Det er lækkert med motorhjælp, når der er behov for det, og det er lækkert at kunne mærke den fri luft og få lidt mere bevægelse ind i den travle hverdag.

Hos Vogue Bike finder du den elcykel eller el-ladcykel, der passer til dig. Med pedalassistance og et funktionelt design sikrer du, at du ankommer til din destination udhvilet og veltilpas.

Uanset prisklasse har vi et bredt udvalg af elcykler. Komponenterne af høj kvalitet sikrer en afbalanceret e-cykel, velegnet til forskellige typer brugere. Oplev også den bedste cykelkomfort og alsidige ydeevne fra Vogue e-cykler.

En Vogue cykel er lavet med fokus på dig

Vogue cykler tager utrolig stor højde for den individuelle bruger, og ved derfor, at ikke alle har de samme behov til deres elcykel. Derfor kan du her på siden finde et hav af forskellige modeller, modeller med lav og høj indstigning og modeller med forskellige typer motor, så du kan finde den Vogue cykel, der passer bedst til dine behov.

Den perfekte elcykel til enhver lejlighed

En elcykel er det ideelle transportmiddel. Du vil få glæde af elcyklen på en skøn cykelferie i Danmark eller endda i udlandet. Du vil få glæder af en elcykel som en del af den daglige pendling eller blot på korte afstande.

Fordi alle cyklister bruger sin elcykel til forskellige formål, er det vigtigt at vælge en model, der matcher dette. Vælg derfor din elcykel ud fra steltype, batteri, motorplacering og rækkevidde.

At investere i en elcykel er en af de lidt større investeringer end ved køb af en almindelig cykel. Derfor er det også utroligt vigtigt, at du vælger den rette Vogue elcykel med den bedst egnede motorplacering og stel til dine cykelbehov.

Er du derfor i tvivl om, hvilken Vogue cykel du skal vælge, eller har du spørgsmål til Vogue cyklerne, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på telefon 7174 1886 eller skriv til os i chatten eller på mail – så er vores cykeleksperter klar til at give dig de bedste råd med på vejen og besvare dine spørgsmål, så du kan finde netop den Vogue cykel, der passer bedst til dig.

Vælg mellem baghjulsmotor, centermotor og forhjulsmotor på en Vogue Elcykel

Vogue elcyklerne er enten fremstillet med en baghjulsmotor, centermotor eller frontmotor. Du har altså mulighed for alle typer af motorplaceringen ved at vælge en Vogue Bike – men hvilken type motor passer så bedst til dig?

Svaret er ikke helt simpelt, men du kan læse dig klogere her på siden. I sidste ende anbefaler vi altid, at du prøver en elcykel med de tre forskellige motorplaceringer, så du ved egen erfaring har mærket de forskellige køreoplevelser.

Læs opsummeringen nedenfor eller læs vores store guide til valg af motorplaceringer, ved at klikke her.

Køb af en Vogue elcykel med centermotor

Alle tre typer motor fungerer anderledes. En centermotor er placeret ved pedalerne og i Vogue cyklerne er centermotoren skjult i cykelstellet ved kranken. Med en centermotor minder cykelturen lidt mere om at cykle på en almindelig cykel.

Det skyldes at centermotoren er født med en momentsensor, som gør at elmotoren registrer, hvor hårdt du selv træder i pedalerne.

Det betyder at du vil få hjælp fra elmotoren alt efter egen indsats. Træder du lidt i pedalerne, hjælper motoren lidt til. Træder du meget hjælper motoren endnu mere til. Elmotoren yder sine kræfter ved at hjælpe dig med at trække cykelkæden rundt i samarbejde med dig.

Du kan naturligvis indstille hvor meget motoren skal supplere dine kræfter. Dette gør du ved at skrue op og ned for hjælpen på displayet på styret.

Derudover har den en utrolig stærk motor, når du kommer op i fart og giver en god vægtfordeling. Du vil opleve cykelturen som om, at du har mange flere kræfter i benene end normalt, da pedalerne bliver nemmere at dreje rundt. Og i modvind eller op ad bakke vil det for mange føles som om, at de har uendelige kræfter i benene.

Køb af en Vogue elcykel med baghjulsmotor

I kontrast, så er en baghjulsmotor, som navnet lyder, placeret ved baghjulet, hvor den hjælper ved at dreje dette rundt. Baghjulsmotoren er udstyret med rotationsensorer, der aktiveres, når du begynder at træde i pedalerne. Det betyder, at elmotoren vil yde lige meget uanset om du træder hårdt, hurtigt eller stille og roligt.

Følelsen af at bruge en baghjulsmotor kan på mange punkter minde om at få et skub bagfra. Enten som en stærk medvind eller måske endda som hvis der var et kosteskaft bagpå din cykel og en stærk person til at skubbe dig frem i verden.

Denne type motor har, ligesom centermotoren, også en utrolig stærk motor, og er også utrolig støjsvag. For mange vil en baghjulsmotor være at foretrække, da den hjælper elcyklisten med at få fart på og komme omkring, uden at det behøver at kræve det store fra brugeren.

Omvendt kan brugeren også aktivt vælge at yde meget, hvilket vil få en elcykel med baghjulsmotor til at være den mest naturtro cykeloplevelse, som man kender det fra en gammeldags cykel.

Køb af en Vogue elcykel med forhjulsmotor

Derudover, kan du også finde en Vogue elcykel med en forhjulsmotor, der yder en ekstra indsats, så du virkelig kan mærke den ekstra hjælp fra motoren. En Vogue cykel med Frontmotoren vil derfor være det rette valg for dig, der ønsker eller behøver flere kræfter fra motoren på cykelturen.

En elcykel med forhjulsmotor mærkes anderledes end de to andre typer, da den yder en ekstra indsats ved at dreje forhjulet rundt for dig, når du cykler. For forhjulsmotoren er placeret i midten af forhjulet, hvor den får denne til at dreje rundt, når du aktiverer pedalerne.

Med en Frontmotor kan du altså du virkelig kan mærke den ekstra hjælp fra elmotoren. Du behøver blot at aktivere pedalerne før end motoren trækker dig frem i verden. Det betyder at du nærmest ikke behøver selv at lægge kræfter i cykelturen for at komme op i fart.

En elcykel med Frontmotoren vil derfor være det rette valg for dig, der ønsker mere hjælp på cykelturen eller op ad stejle bakker, eller generelt behøver flere ydelseskræfter fra motoren på cykelturen uden selv at skulle bruge for mange.

Det kan være en stor fordel, hvis man har skavanker eller særlige behov. Og det er en stor fordel, da det betyder at mange flere har mulighed for at komme ud og nyde den friske luft og en cykeltur uanset helbred og energiniveau.

En stor andel kunder vælger Vogue elcykler

Vidste du, at du kan booke en tid til en prøvetur på alle vores elcykler i butikken? Du booker en tid til en prøvetur under de cykelmodeller, som du ønsker at prøvekøre. Derudover har vi også altid flere cykler i butikken, som du kan prøvekøre, når du er her.

Men for at være sikker, på at vi har den helt rette cykel klar til dig, kan du hjælpe os ved at booke tid til en prøvetur før du kommer.

Vogue elcyklerne var blandt vores top 3 af solgte cykler i 2022. Og mange af de Vogue elcykler vi solgte, blev netop solgt, da kunderne havde prøvekørt en af de lækre modeller i butikken.

Læs mere

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume

Produkter:12