Super let valg af cykel størrelse – prøv Kramguiden: Din størrelsesguide cykel

En af de vigtigste ting, når du køber ny cykel, er at finde den helt rigtige cykel størrelse til netop dig og dine behov. Det vil vi meget gerne gøre nemt for vores kunder. Derfor har vi lavet en nem størrelsesguide cykel: Kramguiden, som hjælper dig med at finde de helt rigtige cykel størrelser, som passer netop til din krop.

Alt du skal gøre, er at indtaste din højde i vores cykelkategorier. Så vil vi automatisk vise dig, de cykler i den valgte kategori, som passer til netop din højde.

Vil du for eksempel se på hvilken cykel størrelse, der passer til dig blandt vores elcykler, så gå blot ind på elcykel kategorien og indtast din højde. Eller vil du se hvilke damecykler, som fås i din cykel størrelse, så gå blot ind på kategorien damecykler og indtast din højde.

Indtast din højde i feltet på en kategoriside. Så finder vi alle de cykel størrelser i kategorien, som passer til dig.
Indtaster du fx. din højde i kategorien elcykler, viser vi dig kun alle elcykler med rette stelstørrelse.

Vil du se, hvilke cykel størrelser der passer på din højde blandt alle vores cykler, kan du klikke her og komme ind på vores hoved kategori for alle cykler. Det bliver ikke nemmere at finde rundt i en størrelsesguide til cykler end i vores Kramguide.

Sadlen og styret bør finindstilles – også på den helt rigtige cykelstørrelse

Det betyder utroligt meget for komforten, at din cykel er i den rigtige stelstørrelse, og at sadel og styr på cyklen er indstillet til dig. Kommer du forbi vores cykelforretning, hjælper vi dig med at finindstille sadlen og styret for dig. Men du kan også sagtens finindstille det derhjemme efter behov, når du køber din nye cykel i vores webshop med levering.

Som tommelfingerregel er styret måske for lavt eller sadlen vipper en smule forover, hvis du får ømhed i hænder eller arme, når du cykler. Dette skyldes at din balance bliver skubbet frem på din hænder og arme.

Og som tommelfingerregel er sadlen for høj eller lav, hvis du oplever ømhed i ryggen, når du cykler.

Et klassisk råd til indstilling af sadelhøjden er, at du lige netop kan sætte hælen på pedalen, når den er længst væk fra sadlen. Det vil sige når du har stukket benet mest muligt ud. Dette vil sørge for optimale betingelser for dit knæ, da det så aldrig bliver helt udstrakt når du cykler.

Vi hjælper dig også med at vælge cykel størrelse børn

Vi har også gjort det nemt for dig, at finde den rigtige cykelstørrelse til børn. Så kender du højden på barnet som cyklen er til, kan du nemt tast det ind i vores Kramguide: Størrelsesguide cykel børn. Tast blot højden på barnet ind i feltet i børnecykel kategorien her, og se alle de cykler som passer i størrelsen.

For lige som med cykelstørrelse til dame og herre, så er den helt rigtige cykel størrelse til børn også utrolig vigtig. Og lige som ved voksencykler, kan styr og sadler også indstilles på børnecykler. Det er nemt at gøre derhjemme, men vi hjælper naturligvis altid dig med det, her i butikken.

Det er vigtigt for os, at du får den rette størrelse cykel

Du får 14 dages ubetinget fortrydelsesret, når du køber en ny cykel, ladcykel eller elcykel hos os. Så skulle det ske, at den model, vi har anbefalet til dig, alligevel ikke passer godt til din krop, så kan du sende den retur til os og få en anden cykel størrelse tilsendt eller refunderet dine penge for købet.

Læs mere om betingelserne her.

Det er nemlig utroligt vigtigt for dig, at du får den rette cykel størrelse, ligesom det er utroligt vigtigt for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Bemærk at vores størrelsesguide til cykler kun er vejledende. Vi anbefaler naturligvis altid, at du prøver en cykel i den tiltænkte steltørrelse, så du kan tage det bedste valg.