Giant

Giant er et international brand, der blev grundlagt i 1972 – og i dag er det faktisk et af verdens største cykelproducenter. Giant producerer cykler til alle formål, derfor vil du hos CykelKram kunne finde alt fra elcykler og hverdagscykler til Giant racercykler. Giant producerer cykler til alle og i topkvalitet til billig priser, hvilket vil sige, at du hverken skal gå på kompromis med kvalitet og pris

Racercykler

Giant producerer mange forskellige typer cykler, og hos CykelKram kan du også finde deres populære Racercykler. Racercykler er bygget til at køre hurtigt på et jævnt underlag. En racercykel er optimeret både med hensyn til vægt, kraftoverførsel, aerodynamik og vindmodstand fra rytteren. Med en Giant Racercykel får du derfor en cykel, der giver dig den bedste effektivitet og en eminent mulighed for gode sprits og solopræstationer – hvilket blandet ses tydeligt i TCR modellerne.

Ekstra features

Det gode ved Giant cykler er, at du har mulighed for at style din cykel præcist som du lyster. På hverdags modellerne har du i høj grad mulighed for at tilføje ekstra features på din cykel så som montering as AVS, almindelig cykelkurv, frontlad, mm.

Ønsker du ekstra feature på de andre Giant modeller, er der også rig mulighed for dette – alt afhænger af, hvilke cykelbehov du har. Ønsker du f.eks. en racercykel, der også skal have mulighed for at kunne transportere ting, kan du f.eks. vælge at montere et svævende bagagebærer.

Har du spørgsmål?

Så skriv til os på mail eller chat – eller ring til vores kundeservice på telefon 7174 1886. Vores cykel eksperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål for at guide dig til den helt rigtigt cykel.

Vi anbefaler også, at du benytter vores Kramguide til at træffe det bedste valg – Både med hensyn til cykeltype, størrelse, antal gear og geartype samt udstyr på din nye cykel.

Læs mere

Produkter:1

Filtre

Mærker
Farve
Model
Lygte type
Låse type
Forsikrings godkendt
Placering
AVS Beslag
Pumpe Type
AVS
Skum
Volume